ARS 55 per nacht
ARS 55 per nacht
Shanti Hostel, San Rafael, Argentina

Shanti Hostel

San Rafael, Argentina - Hipólito Yrigoyen 2602

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Hostel

Prive en gedeelde kamers in een comfortabel, schoon en vol goede vibes. Zon, zwembad, barbecue, drankjes en activiteiten in ons park van 3000 vierkante meter. In het midden van restaurants, bars en nachtclubs, op een paar meter van de belangrijkste wijnhuizen, 5 minuten van de luchthaven en de terminal, de transfer naar het hostel is op ons! Gedurende de week zijn we gastheer themadiners en recreatieve activiteiten. Voor al het gemak en plezier aangeboden op onze faciliteiten, voegen we een engagement voor persoonlijke verzorging en het milieu.

We hebben mechanismen om water te besparen en het gebruik van zonne-energie, zonder zelfs te merken het verschil met traditionele systemen. Recycle afval naar onze biologische tuin en coördineren van onderwijs en bewustmaking workshops. Wij bieden ook yogalessen voor het welzijn van uw lichaam en geest.

Organiseren reizen naar verschillende attracties. De hele week themadiners worden gehouden, variërend van platen van de tuin tot Arabische eten.
Onder de recreatieve activiteiten in de nacht, hebben we karaoke, wedstrijden en reizen van de verschillende nachtclubs in San Rafael.

In het midden van restaurants, bars en nachtclubs, op een paar meter van de belangrijkste wijnhuizen, 5 minuten van de luchthaven en de terminal, de transfer naar het hostel is op ons! We hebben ook fietsen voor u om eruit te komen om de stad te zien en de wijngaarden met de fiets weg die gaat door de deur van het hostel tour.

  • Shanti Hostel, San Rafael, Argentina, Argentina hostels en hotels
  • Shanti Hostel, San Rafael, Argentina, Wereld reiziger voordelen in San Rafael
De ruimte
  • Eigendom type: Hostel
Hostel accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: ARS 55 (Argentine Peso)

Vrouwelijke dorm Man Dorm Gemengde Dorm
  • Inchecken na: noon
  • Bekijk het eerder: 3:00pm

Hostel voorzieningen

24-uur receptie Airport pick-up BBQ Fietsverhuur Ontbijt Tuinen Groep diensten Wasserij / valet service Multi-lingual personeel Open 24 Uur Parkeren (gratis) Pool (outdoor) Roken niet toegestaan Sport / activiteiten WIFI (gratis)


Buurt

In het midden van restaurants, bars en nachtclubs, op een paar meter van de belangrijkste wijnhuizen, 5 minuten van de luchthaven en de terminal!


Beleid
Prijs details

ARS 55 per nacht (Argentine Peso)

Een extra aanbetaling kan voor aankomst worden aangevraagd. Als dit het geval is, wordt er direct contact met u opgenomen nadat u uw boeking heeft bevestigd.

Kredietkaarten: Niet geaccepteerd op locatie

Plaats - Hostel

Hipólito Yrigoyen 2602
San Rafael
Mendoza (Provincia de Mendoza)
Argentina  5600

Breedtegraad: -34.61055, Lengtegraad: -68.34673

Hoe daar te komen

Wij zijn gelegen op 2 km van het busstation. Transfer naar het hostel is op ons! U kunt echter een taxi of bus van de terminal te nemen naar het hostel tegen een kostprijs van 10 dollar AR taxi of een bus met het opschrift "Villa 25 de Mayo", die u bladeren in de deur van het hostel ($ 2 AR .) We zijn ook 5 km. Santiago Airport Germano (AFA).

Met het vliegtuig: Aerolineas Argentinas, Austral
Met de bus: Andesmar, New Chevallier, Flecha Bus, Iselin, Uspallata
Met de auto:
Vanuit het oosten: Van Buenos Aires, neem National Highway nr. 7 tot en Junin, provincie van Buenos Aires. Hier verbindt met de nationale fietsroute nr. 188 tot en General Alvear, provincie Mendoza. Vanaf daar neemt de Nationale fietsroute nr. 143 tot San Rafael.

Dichtstbijzijnde luchthaven: San Rafael Luchthaven 5 km