El Misti House Hostel and Posada Copacab

El Misti House Hostel and Posada Copacab

Rio de Janeiro, Brazil - Rua Silva Castro, 49 - Copacabana
BRL 25 po noći
BRL 25 po noći

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Otkazivanje politika<br>50% depozit potreban za potvrdu i jamstvo rezervaciju, ostatak dana je zbog dolaska u hostel. Depoziti su bespovratna za otkaz

Ste stigli na posebno mjesto, Misti House.
 
Sa našim neusporediv mjesto u sredini Copacabana, samo pola bloka od metro i tri iz Rio prekrasnim plažama, spremni smo ponuditi našim gostima sve potrebne pogodnosti kako bi vaš boravak u Rio de Janeiru kao udoban kao što je nezaboravnim.
 
Iz naše besplatne transfer aerodrom usluge dobrodošlicu na naše komplementarne koktele, nudimo sve vrste djelatnosti i usluga za Vaše putovanje, po najboljoj cijeni.
 
Osoblje na Misti Kuća se sastoji od mladih mještana i putnicima iz svih krajeva svijeta da svi imaju nešto zajedničko - oni vole grad u kojem žive u.
 
To znači da je svaki od njih je na raspolaganju za uzbudljive i korisne savjete o stvarima koje vas zanimaju, od lokalnog gledišta.
 
Glazba, priroda, plaže, surfanje, pokazuje, umjetničkim izložbama ... to je jezik u Rio de Janiero, i zove se 'Čudo City' zbog svoje jedinstvene i irreverent karakter.
 
Također nudimo i najbolje ture; od letenje zmajem na penjanje, šetnje i prirode, da pohađaju nogometne utakmice u poznatom Maracana stadion.
 
Od Misti House možete dobiti na bilo kojem dijelu Rio de Janeira u samo nekoliko minuta, hodanje ili uzimanje prednost od mnogih autobusi ili metro koji prolaze samo niz ulice od hostela.
 
Misti Kuća u Rio de Janiero nudi dijeliti i privatnim sobama sve slikano u tropskim bojama i, naravno, svi rucnici se dostavljaju. To je Opušten, udoban i čist okoliš.
 
Naš hostel u Rio je vrlo udobna i otvorenom kuhinjom, dnevni boravak pun kauča za vješanje, bar, rooftop terasa, knjižnica, besplatni WiFi, računala i boardgames. Sve to u pratnji najbolju glazbu od strane našeg osoblja (naša glazba je naš zaštitni znak).
 
Nakon što stignete u 'Čudo City', Misti Kuća nudi komplementarna prijenos servis koji vam donosi izravno u naš dom - svoj novi dom u Rio de Janiero, jer to je jedan od naših ciljeva - da se osjećate kao da ste na kući, da vam iskustvo sav grad ima za ponuditi i da ćete se osjećati kao da ste borave u mjestu u kojem možete uživati i opustiti.
 
Misti Kuća je mjesto gdje sve što se može dogoditi. Ovdje naši gosti otvoriti za nova iskustva u kojima su uvijek protagonisti, gdje svatko otkriva svoje putovanje kroz nova iskustva s hepiendom.
 
Dobro došli!

Svemir
  • Vrsta nekretnine: Otkazivanje politika
    50% depozit potreban za potvrdu i jamstvo rezervaciju, ostatak dana je zbog dolaska u hostel. Depoziti su bespovratna za otkaz
  • Otkazivanje politika<br>50% depozit potreban za potvrdu i jamstvo rezervaciju, ostatak dana je zbog dolaska u hostel. depoziti su bespovratna za otkaz sobe / jedinice: 10
  • Godina izgradnje: 2000
  • Renovirana: 2010
Otkazivanje politika<br>50% depozit potreban za potvrdu i jamstvo rezervaciju, ostatak dana je zbog dolaska u hostel. depoziti su bespovratna za otkaz smještaj

Najniža dostupna cijena: BRL 25 (Brazilian Real)

Ženski spavaonica Mixed spavaonica
  • Prijavite se nakon: 12:00am
  • Pogledajte prije: 11:00am

Otkazivanje politika<br>50% depozit potreban za potvrdu i jamstvo rezervaciju, ostatak dana je zbog dolaska u hostel. depoziti su bespovratna za otkaz sadržaji

Free Wi-Fi internet
 
Otvorenom kuhinjom i divovski Brazilski doručak
 
Free Pick-up dolazi li avionom ili autobusom
 
Karte, informacije i cool savjeti za turiste
 
Posteljina za krevete
 
Sve vrste ture po razumnoj cijeni
 
Kartice i boardgames samo u slučaju kiše
 
Nova kupaonica!
 
Prijateljski i korisne osoblje
 
Sve najbolje ture u gradu
 
24hr sigurnosti i nema policijski sat
 
Klima uređaj u svim našim sobama
 
Pojedinačna lockers
 
Bar s glazbom
 
Jednostavan pristup javnog prijevoza (autobus i metro)
 
Boardgames kao što je backgammon, šah, dame i karte i čips
 
Female dorms

24-h ispred desk Aerodrom kurva Bar / salon Doručak gay friendly Posteljina uključene otvoren 24 sata WiFi (besplatno)

Sadržaji u sobama

Backpacker objekti Locker WIFI


Politika
Detalji o cijeni

BRL 25 - 35 po noći (Brazilian Real)

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaVisa ElectronMasterCard

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Otkazivanje politika
50% depozit potreban za potvrdu i jamstvo rezervaciju, ostatak dana je zbog dolaska u hostel. Depoziti su bespovratna za otkaz od 72 sata ili manje naprednim vašeg predviđenog dolaska vrijeme. To će ostati pod hostela diskreciju povrat depozita za rezervaciju promjene koje su napravljene u roku od 72 sata prije dolaska vrijeme. (Molimo pogledajte iznimke za karneval i Nova Godina paketa)

Promjene nakon dolaska za promjene na rezervacije nakon dolaska, u razdoblju od 72 sata neće biti vraćen.

Ne Prikazuje
U slučaju "ne pokazuje", depoziti se ne vraća i puni iznos za transfer će biti na teret kupca. Imajte na umu da bilo koji otkaz mora biti obaviješten u hostelu izravno najmanje 72 sata prije predviđenog dolaska vaše vrijeme.

El Misti Paketi
* Otkaz za Novogodišnji paketi:
Otkaz može biti donesena prije 30. studenoga sa 100% povrat ukupnog iznosa. Nakon tog datuma na iznos koji je već plaćen neće biti vraćen. * Otkaz za karneval paketa: Otkaz može biti donesena prije prosinca, 31. sa 100% povrat ukupnog iznosa. Nakon tog datuma na iznos koji je već plaćen neće biti vraćen. Čak i ako je rezervacija motor omogućava da knjiga manje noćenja na normalnu stopu, za Karneval i novogodišnjih paketa, Vaše rezervacije neće biti valjan ako ne rezervirati cijeli paket. Rezervacije za Novu godinu ili karnevala mora se za cijelo razdoblje od paketa, sve rezervacije koje razbija u New Year's ili karneval datumi će automatski biti otkazana, a depozit se ne vraća. Vi ćete odmah biti kontaktiran o uplati iz cijelog paketa.

Over-rezervacije
Za rezervacije zajamčena uz 50% depozita ili više u trenutku rezervacije, sobe se održavaju sve do hostel check-out vrijeme dan nakon dolaska. U slučaju da dođe više osoba nego što se mogu smjestiti zbog hostel overbooking ili nepredviđene okolnosti, a hostel je u stanju držati soba u skladu s politikom rezervacije soba čekanju, hostel će pokušati smjestiti goste, o svom trošku, na usporedivoj hostel u području za oversold noć (i), te će platiti za prijevoz na taj hostel.

Poboljšanja
U našem nastojati poboljšati i unaprijediti naše objekte kako bi zadovoljio sve naše gost, El Misti Hostel ponekad prolazi kroz obnovu rada u nekim dijelovima hostela. Mi činimo sve kako bi se osiguralo gosti neće biti pogođeni renoviranja, ali molimo budite svjesni potonje mogućnosti.

Mjesto - Otkazivanje politika<br>50% depozit potreban za potvrdu i jamstvo rezervaciju, ostatak dana je zbog dolaska u hostel. Depoziti su bespovratna za otkaz

Rua Silva Castro, 49 - Copacabana
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro (State of Rio de Janeiro)
Brazil  22031-030

Širina: -22.96835, Dužina: -43.18682