$15 po noći
$15 po noći
Jasmine Lodge, Siem Reap, Cambodia

Jasmine Lodge

Siĕmréab (Siem Reap), Cambodia - #307,taphul Village,svaydangum Commune,siem Reap District,pr

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Noćenje i doručak

Sve naše sobe serviran s doručkom kao Amercan (kruh, maslac, jame, omelete, voćni sok od naranče i salata) upravlja lokalnim prijateljska obitelj tečno govori engleski i stručne of ture i putovanja.
Također s lijepim obad krov vrh restoran s razmjenom knjiga i DVD film, internet radio i ipod glazba

Fortransportation za slijedeću destinaciju i prodati sve ulaznice i oni će doći po Vas infront jasminelodge, a za putovanja u Hramu i organizirati prijevoz s vozačima su dobri kao vodič na engleskom jeziku vas hram i svi ovi vozači su od moje homevillage tako da boravak u našim motel i Drago mi je da ih rade kao pokretačka klijenti hram. i isto tako ako želite biti duži boravak u Siem Reap mogu popusta te u razumnim cijenama.

U našoj jasminelodge otvorena u 2004 poslije mene i MS jasmina je dobio u braku sa mnom i poslije sam početi upravljati i naći kupce na granici Tajlanda i nažalost izgubio puno novaca na autobus muljaža pa moj prijatelj u Norveškoj imenom Thomas rade u whl mi pomogne da se dizajn web stranice i naći mnogobrojne goste da ostanu i sada i 1 kćer i 1 sina.

U našoj motel je fulll usluga za izlete, trasportation i informativne za putovanje u angkor wat u dobroj cijeni i realnost kambodžanski živjeti i fotografije.

 • Jasmine Lodge, Siem Reap, Cambodia, Cambodia hostela i hotela
 • Jasmine Lodge, Siem Reap, Cambodia, Izvrsni odmori u Siem Reap
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Noćenje i doručak
 • Noćenje i doručak sobe / jedinice: 47
 • Godina izgradnje: 2000
 • Renovirana: 2007
Noćenje i doručak smještaj

Najniža dostupna cijena: $15

Aircon, hotshower I Kabelska TV Dupli Obiteljska soba Hotshower, tv King Quad Queen Single Standard Apartmani Trostruki Dvojna
 • Prijavite se nakon: 12:00am
 • Pogledajte prije: 12:00am

Noćenje i doručak sadržaji

jasminelodge imaju ukupno 47 soba, neke sobe s balkonom i prozor i ventilator i aircon i okolnim zelenilom nije ni stabla i bougain villear fllower ali i quava purpuran cvijet kao stablo

24-h ispred desk Aerodrom gramofonska BBQ područje Bar / salon Iznajmljivanje bicikala Čamci Doručak (nadoplatu) Doručak uključen Iznajmljivanje automobila ograničenja Sadržaj: trasportations Free lokalne phonecalls German pristupa Internetu Internet bežični (charge) posteljina uključeni Live Music medicinska pomoć na temelju poziva Film rentals otvoren 24 sata Parkiranje (besplatno) Restoran na site Room service sef Taxi služba Izlet / razgled pomoć kao bicikla Chinese Korejski i japanski i vijetnamski usluga mini kombi i autobus r bicikl s motornim pogonom Španjolski taxi cab vodič na engleskom jeziku

Sadržaji u sobama

Jasminelodge imaju ukupno 47 soba, neke sobe s balkonom i prozor i ventilator i aircon i okolnim zelenilom nije ni stabla i bougain villear fllower kao i purpuran quava stablo kao cvijet

Sadržaj: trasportations, kao bicikla, bicikla s motorom pogon, taxi cab, mini kombi i autobus R, vodič za engleski, kineski, njemački, španjolski, japanski i korejski i vijetnamski usluga

U našoj motel je fulll usluga za izlete, trasportation i informativne za putovanje u angkor wat u dobrom cijene i realnost kambodžanski živjeti i fotografije.

Sve naše sobe serviran s doručkom kao Amercan (kruh, maslac, jame, omelete, voćni sok od naranče i salata) upravlja lokalnim prijateljska obitelj tečno govori engleski i stručne of ture i putovanja.
Također s lijepim obad krov vrh restoran s razmjenom knjiga i DVD film, internet radio i ipod glazbe.

Backpacker objekti balkona Ensuite Internet pristup sluškinju uslugu dnevnog Film iznajmljivanje Privatna kupaonica Sef u sobi box Televizija televizije (kabelska / satelitska) aircon kao i purpuran cvijet quava kao stablo balkon bougain villear fllower fan jasminelodge imaju ukupno 47 soba sobe s nekim okolnim zelenilom i nema ni stabla prozoru


Susjedstvo

Jasminelodge je na autocestu 6 do aerodroma 7kilmetre ćete vidjeti naš motel na desnoj strani pored angkor masaľu slijepe i do 300 metara zapadno od rijeke Siem Reap i kraljevski dvor, vrt parka.

Točke interesa
 • Budistički samostan
 • Miniture od replika
 • Moderna shoping
 • Letenje lisica u dvorištu park
 • Kultura selo
 • Stari tržišta
 • Kraljevske palače
 • Ratni muzej
 • Centar tržišta
 • Shopping
 • English školi za djecu
 • Ubistvo polje
 • FCC izložba
 • Međunarodno muzej
 • Apsara ples

Hrana i piće
Jesti u kući
Amazon Restoran
Kmerskim tradtianal ples uz buffet
Green House Restauran
Naručite hranu i izgled izbornika
Bayon 1 Restaurant
S lutka sjene
Borey Sovvan
Kmerskim hrane i eurpean antene
Koulen 2
Tradicionalni ples i buffet hrana
Jesti vani
Green House Restaurant
Kmerskim tradicionalna hrana
Svila Lounge
Nice stil dekoracija i kmerskim i europskih hrana
Banteay Srey Restaurant
Popular s kambodžanski i slavni Japanac sa antenom

Politika
Detalji o cijeni

$15 - 22 po noći

5 $ do 22 $

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCardAmerican Express

Dostupni popusti

Duži od 4 noći mogu popusta za vas

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

punjenje jedne noći ako javite nam otkaza na dan dolaska, ali u slučaju da su posebni i bolesna je besplatno

Mjesto - Noćenje i doručak

#307,taphul Village,svaydangum Commune,siem Reap District,pr
Siĕmréab (Siem Reap)
Khétt Siĕm Réab
Cambodia  855

Kako doći tamo

Sve naše sobe serviran s doručkom kao Amercan (kruh, maslac, jame, omelete, voćni sok od naranče i salata) upravlja lokalnim prijateljska obitelj tečno govori engleski i stručne of ture i putovanja.
Također s lijepim obad krov vrh restoran s razmjenom knjiga i DVD film, internet radio i ipod glazbe.

Za transport na slijedeću destinaciju i prodati sve ulaznice i oni će doći po Vas infront jasminelodge, a za putovanja u Hramu i organizirati prijevoz sa dobri driveri su na engleskom jeziku kao vodič vas hram i svi ovi vozači su od moje homevillage tako im boravak u našem motel i Drago mi je da ih rade kao pokretačka klijenti hram. i isto tako ako želite biti duži boravak u Siem Reap mogu popusta te u razumnim cijenama.

Najbliža zračna luka: Off road magistrala samo 6 km od aerodroma 7 u centru grada