TRY 27 po noći
TRY 27 po noći
Chillout Cengo Hostel, Istanbul, Turkey

Chillout Cengo Hostel

İstanbul (Istanbul), Turkey - Atıf Yılmaz Cad. Halas Sok. No. 3, Hüseyin Ağa Mah.
3.9   

Pročitajte 1 recenziju

 • Nenadmašna vrijednost
 • Savršeno mjesto
 • Lijepo čist
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

A Very Chill / Fun Backpackers Hostel ... My friend & I have stayed at Chillout Cengo 4 times now. We really enjoy it. We met loads of interesting people and created lifelong friends.. The owners and staff are extremely helpful, really nice & very kind. Its located in a perfect spot in ...

Opis - Hostel

Hostel se nalazi u Beyoglu, gdje je središte umjetnosti i kulture uz shopping i noćni život.

 • Chillout Cengo Hostel, Istanbul, Turkey, Turkey hostela i hotela
 • Chillout Cengo Hostel, Istanbul, Turkey, Omladinski domovi s kuhinjama i mikrovalnom pećnicom u Istanbul
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hostel
 • Hostel sobe / jedinice: 14
 • Godina izgradnje: 2006
 • Renovirana: 2011
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: TRY 27 (Turkish New Lira)

Dvaput Mixed spavaonica Standard
 • Prijavite se nakon: noon
 • Pogledajte prije: noon

Hostel sadržaji

Chillout Cengo se nalazi u srcu europskog grada, mi smo samo off busy shopping ulica Istiklal i party. Odavde možete jednostavno prošetati niz brdo na drevni grad da vide amazing znamenitosti, a zatim se vratiti za neke od najboljih kafići, restorani i barovi u svijetu prije odmara vaše umorno glavu na Cengo. Nastavi hodanje dolje Istiklal ulicu i nakon 10 minuta doći ćete do strahopoštovanjem inspirativna Galata toranj, ako ne dobijete rastrojen svim trgovinama i kafićima na putu, da ne spominjemo šareni i prijateljski bar ulice. Zadržati ide i doći ćete do kultni Zlatnog roga vas povezuje s drevnim strani grada.

24-h ispred desk izraziti naplata gay friendly Nema ograničenja Kućni ljubimci nisu dopušteni Sef Pušenje nije dozvoljeno Pušenje dopušteno WiFi (besplatno)

Sadržaji u sobama

Imamo različite dorms dostupna, s 14 kreveta dorms sa balkonima s pogledom na povijesni ulicama našem jedinstvenom potkrovlju soba s prekrasnim pogledom na grad

. Cengo ima privatnim sobama na raspolaganju imamo i dvokrevetne i jednokrevetne sobe, imamo i trokrevetnim sobama na raspolaganju na zahtjev.


Susjedstvo

Cengo je samo od Istiklal Street u posve sporednoj ulici daleko od svih energičnost. 5 minuta hoda od najvažnijih prometnih čvorišta koja je Taksim Square, sve zračne luke shuttle autobuse pokupiti i odvesti na Taksim Square. Gradovi metro, tramvaj i autobusi zaustaviti na svim Taksim Square.


Politika
Detalji o cijeni

TRY 27 po noći (Turkish New Lira)

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCard

Dostupni popusti

ISIC kartica

Mjesto - Hostel

Atıf Yılmaz Cad. Halas Sok. No. 3, Hüseyin Ağa Mah.
İstanbul (Istanbul)
Istanbul (İstanbul)
Turkey  30450

Širina: 41.03594, Dužina: 28.97977

Kako doći tamo

Smjerovi:
Od Atatürk aerodrom:
Havas bus shuttle će vas odvesti na Taksim za 10TYL. To je posljednji zaustaviti na putu. Prijevoz polaze svakih pola sata s početkom u 4:00 u jutro. Zadnji polazak je u 1:00 ujutro. Put bi trebao trajati oko 40 minuta, ovisno o prometu. Od Taksim, slijedite upute u nastavku.

Od Sabiha Gokcen zračne luke:
Havas bus shuttle će vas odvesti na Taksim za 13TYL. To je posljednji zaustaviti na putu. Prijevoz polaze svakih pola sata s početkom u 4:00 u jutro. Zadnji polazak je u 12:00 sati u jutro. Bus shuttle biti će također dostupni za svaki zrakoplov koji dolaze nakon ponoći. Putovanje bi trebalo trajati oko sat vremena, ovisno o prometu. Od Taksim, slijedite upute u nastavku.

Od željezničke stanice:
Tu je tramvajska linija direktno ispred željezničke stanice. Kupite znak (1. 50TYL) na jednom od hrane kioska i karton koji tramvaj ide do desno prema KABATAŞ. Vozimo se do kraja retka. Kada Silazim na KABATAŞ slijedite putokaze preko ulice Uspinjača i ići podzemnim. Kupi drugi znak (1. 50TYL) i vožnja uspinjačom do Taksim Square, a zatim slijedite upute u nastavku.

Od Taksim Square:
1) neposredno ispred stubišta izlaska Uspinjača vidjet ćete mali travnatom parku gdje je spomenik u centru. Cross cesti prema spomenik, a zatim slijedite linije tramvaja s lijeve strane prema Burger King koji sjedi na Istiklal Street. (Istiklal je velika, a busy shopping ulica koja je obično pakiran sa pješake na gotovo bilo koje doba dana ili noći.)
2) Prošećite Istiklal za otprilike 5 minuta dok ne stignete na gradilištu za Virgin Megastore u Atif Yilmaz. (Vi ćete ga prepoznati lako veliku sliku sa ženom pokazujući na vas. Džamija Aga Camii sjedi na desnoj strani, i vidjet ćete pohraniti Swatch sat na vašoj lijevoj strani).
3) Skrenite desno na Atif Yilmaz i hoda oko 1 minute do ceste viljuške.
4) Na račvanju u ceste skrenite oštro lijevo na ulici Halas. Vidjet ćete vrata s velikim brojem 3 i lažni trave rogozina ispred. Ring zvono i doći u!

Najbliža zračna luka: Atatürk Aerodrom 20 k