HostelTraveler.com - Coronavirus (COVID-19) - Vores forpligtelse over for dig. Sådan forbliver du sikker og sund, når du rejser, og på vandrerhjem i backpackers.

Vi alle muligvis sætter vores rejse på vent i øjeblikket, men det betyder ikke, at vi skal stoppe med at drømme om det næste rejseeventyr.

Liste over top 10 vandrerhjem og backpackere

Over hele kloden støtter vi vores lande og bliver hjemme for at bekæmpe virussen. Men vores kærlighed til rejse vil ikke forsvinde. Mens mange ikke kan rejse i øjeblikket, afsluttes krisen snart. Og når det sker, vil vi alle nyde at se verden igen. Så på vores hjemmeside, vores sociale medier og andre former for kommunikation vil vi fortsat dele de mange vidunderlige destinationer, som vores partnere har at tilbyde. Og vi vil annoncere fremtidige tilbud, så snart de bliver tilgængelige. Og nogle gange vil bare skønheden i en af vores utrolige rejsedestinationer inspirere dig med forbløffelse og ønske om vores fremtid med at rejse verden rundt.

Når vi alle deltager i denne krise, deler vi også ønsket og motivation til at rejse igen og udforske verden, så snart den er forbi. Sammen drømmer vi og planlægger for den dag. I mellemtiden kan vi forblive positive og måske konstruktivt forberede os på fremtiden.

Her er nogle tip:

  1. Hvad med at lære et nyt sprog? Eller måske øve det andet sprog fra skoledage. Der er mange gratis ressourcer og apps til rådighed til online sprogundersøgelse.
  2. Læs om regionalt køkken, som du måske ønsker at prøve. Prøv måske en regional opskrift til dig selv i køkkenet. Slå nogle instruktions madlavningsvideoer online.
  3. Lav en liste over nogle uvurderlige rejsetips fra magasiner, bøger og websteder, som du har prøvet at finde tid til at læse. Se nogle inspirerende rejsevideoer online. Opbevar en notesbog om din forskning, der vil gøre din første tur mere glædelig.
  4. Til sidst skal du tænke på at anskaffe en ny taske eller rygsæk, der passer perfekt til din rejsestil. Planlæg at rejse elegant og bekvemt.

I mellemtiden skal du være sikker og passe på dig selv og dine kære.

Til vores rejsepartnere, vandrerhjem og hoteller

Her kl Hostel Traveler, vi arbejder overarbejde for at sikre, at vores partnere over hele verden modtager den service, de har brug for. Vi bekymrer os dybt om din sikkerhed, sundhed og velvære. Og vores tanker og bønner er med jer alle. Vi vil også gerne have dig til at vide, at vi er bekymrede for din rejsevirksomhed. Vores virksomhed er fortsat stærk, og vores tjenester og drift fortsætter uden afbrydelse. Vores høje supportniveau, og at sikre, at din rejse- eller boligvirksomhed understøttes på alle tidspunkter, er af største betydning for os.

Når du overvåger situationen og overvejer dine egne kontinuitetsplaner, er vi parate til at hjælpe i den nødvendige kapacitet. Mens der er svære dage her for at blive et stykke tid, vises velvære og velstand snart igen i horisonten. Vores planer for vækst og udvikling i de kommende måneder, især for den næste generation af Instant World Booking-tjenester, skrider hurtigt frem. Når du er klar til at overveje nye løsninger til din rejse- eller indkvarteringsvirksomhed, for at starte din egen forretningsvækst, er vi klar til at tilbyde dig muligheder og alternativer til lave omkostninger.

Hvor kan jeg få mere information?