HostelTraveler.com - Koronavirus (COVID-19) - naša obveza prema vama. Kako ostati siguran i zdrav kada putujete, i u backpackers hostelima.

Svi možda zasad zadržavamo putovanje, ali to ne znači da moramo prestati sanjati o sljedećoj putničkoj avanturi.

Sigurnost hostela

Širom svijeta podržavamo naše zemlje i ostajemo doma u borbi protiv virusa. Ali, naša ljubav prema putovanjima neće nestati. Iako mnogi za sada ne mogu putovati, kriza će se brzo završiti. A kad se to dogodi, svi ćemo uživati ponovno vidjeti svijet. Dakle, na našoj web stranici, našim društvenim medijima i drugim oblicima komunikacije nastavit ćemo dijeliti brojne prekrasne destinacije koje naši partneri mogu ponuditi. A mi ćemo objaviti buduće ponude čim postanu dostupne. A ponekad će vas upravo ljepota jedne od naših nevjerojatnih turističkih destinacija nadahnuti iznenađenjem i željom za našom budućnosti zajedničkog putovanja.

Kao što svi dijelimo u ovoj krizi, tako dijelimo i želju i motivaciju za ponovnim putovanjem i istraživanjem svijeta čim sve završi. Zajedno ćemo nastaviti sanjati i planirati taj dan. U međuvremenu možemo ostati pozitivni i možda se konstruktivno pripremiti za budućnost.

Evo nekoliko savjeta:

  1. Kako o učenju novog jezika? Ili možda taj drugi jezik trenirate iz školskih dana. Na raspolaganju su brojni besplatni resursi i aplikacije za internetsko učenje jezika.
  2. Pročitajte neke regionalne kuhinje koje biste željeli probati. Možda isprobajte regionalni recept za sebe u kuhinji. Potražite online video zapise o kuhanju.
  3. Napravite popis nekih neprocjenjivih savjeta o putovanjima iz časopisa, knjiga i web stranica koje pokušavate pronaći vremena za čitanje. Pogledajte inspirativne videozapise o putovanju na mreži. Držite bilježnicu svog istraživanja, koja će vam prvo putovanje biti zahvalnija.
  4. Konačno, razmislite o nabavci nove torbe ili ruksaka koji će savršeno odgovarati vašem stilu putovanja. Planirajte putovanje elegantno i povoljno.

U međuvremenu, budite sigurni i brinite o sebi i svojim najmilijima.

Našim turističkim partnerima, hostelima i hotelima

Ovdje na Hostel Traveler, radimo prekovremeno kako bismo osigurali da naši partneri širom svijeta dobivaju uslugu koja im je potrebna. Duboko brinemo o vašoj sigurnosti, zdravlju i dobrobiti. I, naše misli i molitve su s vama svima. Želimo da znate da se brinemo za dobrobit vašeg putničkog poslovanja. Naša tvrtka ostaje jaka, a naše usluge i poslovanje nastavljaju se bez prekida. Izuzetno nam je važna naša visoka razina podrške i osiguravanje da vaše poslovanje u slučaju putovanja ili smještaja bude u svakom trenutku.

Dok pratite situaciju i razmatrate vlastite planove kontinuiteta, spremni smo pomoći u svim potrebnim kapacitetima. Dok su ovdje teški dani za ostanak na neko vrijeme, na horizontu će se uskoro ponovo pojaviti wellness i prosperitet. Naši planovi za rast i razvoj u narednim mjesecima, posebno za sljedeću generaciju Instant World Booking usluga, brzo napreduju. Kada budete spremni razmotriti nova rješenja za posao na putovanju ili smještaju, kako biste započeli rast vlastitog poslovanja, mi ćemo biti spremni ponuditi vam niske cijene i druge mogućnosti.

Gdje mogu dobiti više informacija?