HostelTraveler.com - Coronavirus (COVID-19) - Onze toewijding aan jou. Hoe u veilig en gezond kunt blijven tijdens het reizen en in backpackershostels.

We kunnen onze reis voorlopig allemaal uitstellen, maar dat betekent niet dat we moeten ophouden met dromen over dat volgende reisavontuur.

Veiligheid in het hostel

Over de hele wereld steunen we onze landen en blijven we thuis om het virus te bestrijden. Maar onze liefde voor reizen zal niet verdwijnen. Hoewel velen voorlopig niet kunnen reizen, zal de crisis spoedig eindigen. En als dat zo is, zullen we allemaal genieten van het weer zien van de wereld. Dus op onze website, onze sociale media en andere vormen van communicatie blijven we de vele prachtige bestemmingen delen die onze partners te bieden hebben. En we zullen toekomstige deals aankondigen zodra ze beschikbaar zijn. En soms zal alleen al de schoonheid van een van onze ongelooflijke reisbestemmingen je inspireren met verbazing en verlangen naar onze toekomst om samen de wereld rond te reizen.

Omdat we allemaal delen in deze crisis, delen we ook de wens en motivatie om opnieuw te reizen en de wereld te verkennen zodra het voorbij is. Samen blijven we dromen en plannen voor die dag. Ondertussen kunnen we positief blijven en misschien constructief voorbereiden op de toekomst.

Hier zijn een paar tips:

  1. Hoe zit het met het leren van een nieuwe taal? Of oefen misschien die tweede taal vanaf schooltijd. Er zijn veel gratis bronnen en apps beschikbaar voor online taalstudie.
  2. Lees over een regionale keuken die u misschien wilt proeven. Probeer misschien zelf eens een regionaal recept uit in de keuken. Zoek online enkele educatieve kookvideo's op.
  3. Maak een lijst van enkele waardevolle reistips uit tijdschriften, boeken en websites die je hebt proberen te vinden om te lezen. Bekijk enkele inspirerende reisvideo's online. Houd een notitieboekje bij van uw onderzoek, dat zal uw eerste reis aangenamer maken.
  4. Denk ten slotte na over het aanschaffen van een nieuwe handbagage of rugzak die perfect bij uw reisstijl past. Plan stijlvol en gemakkelijk reizen.

Blijf in de tussentijd veilig en zorg voor jezelf en je dierbaren.

Aan onze reispartners, hostels en hotels

Hier bij Hostel Traveler, we werken overuren om ervoor te zorgen dat onze partners over de hele wereld de service krijgen die ze nodig hebben. We geven veel om uw veiligheid, gezondheid en welzijn. En onze gedachten en gebeden zijn bij jullie allemaal. We willen ook dat u weet dat we ons zorgen maken over het welzijn van uw reisactiviteiten. Ons bedrijf blijft sterk en onze diensten en activiteiten gaan zonder onderbreking door. Ons hoge niveau van ondersteuning en ervoor zorgen dat uw reis- of accommodatiebedrijf te allen tijde wordt ondersteund, is voor ons van het grootste belang.

Terwijl u de situatie volgt en uw eigen continuïteitsplannen overweegt, zijn we bereid om te helpen in elke benodigde capaciteit. Terwijl het moeilijk is om een tijdje te blijven, zullen wellness en welvaart spoedig weer aan de horizon verschijnen. Onze plannen voor groei en ontwikkeling in de komende maanden, met name voor de volgende generatie Instant World Booking-services, vorderen snel. Wanneer u klaar bent om nieuwe oplossingen voor uw reis- of accommodatiebedrijf te overwegen, om uw eigen bedrijfsgroei een vliegende start te geven, staan wij klaar om u goedkope opties en alternatieven aan te bieden.

Waar vind ik meer informatie?