HostelTraveler.com - Coronavirus (COVID-19) - Vår forpliktelse overfor deg. Hvordan være trygg og sunn når du er på reise, og på vandrerhjem i backpackere.

Det er mulig at vi alle setter på reisen nå, men det betyr ikke at vi må slutte å drømme om det neste reiseeventyret.

Herberger nær strender og havaktiviteter

Over hele kloden støtter vi landene våre og holder oss hjemme for å bekjempe viruset. Men vår kjærlighet for reiser vil ikke forsvinne. Mens mange ikke kan reise for nå, vil krisen snart ta slutt. Og når det gjør det, vil vi alle glede oss av å se verden igjen. Så på vår hjemmeside, våre sosiale medier og andre former for kommunikasjon, vil vi fortsette å dele de mange fantastiske destinasjonene våre partnere har å tilby. Og vi vil kunngjøre fremtidige avtaler så snart de blir tilgjengelige. Og noen ganger vil bare skjønnheten i et av våre utrolige reisemål inspirere deg med forundring og ønske om vår fremtid med å reise verden rundt.

Når vi alle deltar i denne krisen, deler vi også ønsket og motivasjonen til å reise igjen og utforske verden så snart den er over. Sammen skal vi fortsette å drømme og planlegge for den dagen. I mellomtiden kan vi være positive og kanskje konstruktivt forberede oss på fremtiden.

Her er noen tips:

  1. Hva med å lære et nytt språk? Eller kanskje øve det andrespråket fra skoledagene. Det er mange gratis ressurser og apper tilgjengelig for språkstudier på nettet.
  2. Les opp litt regionalt kjøkken som du kanskje vil prøve. Prøv kanskje en regional oppskrift for deg selv på kjøkkenet. Slå opp noen instruksjonsmatlagingsvideoer på nettet.
  3. Lag en liste over noen uvurderlige reisetips fra magasiner, bøker og nettsteder som du har prøvd å finne tid til å lese. Se noen inspirerende reisevideoer på nettet. Hold en notisbok om forskningen din, som vil gjøre din første tur mer gledelig.
  4. Til slutt, tenk på å skaffe deg en ny bæreveske eller ryggsekk som passer perfekt til din reisestil. Planlegg å reise stilig og praktisk.

I mellomtiden må du være trygg og ta vare på deg selv og dine kjære.

Til våre reisepartnere, herberger og hotell

Her kl Hostel Traveler, vi jobber overtid for å sikre at våre partnere over hele verden mottar tjenesten de trenger. Vi bryr oss dypt om din sikkerhet, helse og velvære. Og våre tanker og bønner er med dere alle. Vi vil også at du skal vite at vi er opptatt av trivselen til reisevirksomheten din. Vårt firma er fortsatt sterkt, og våre tjenester og virksomhet fortsetter uten avbrudd. Det høye støttenivået vårt og det å sikre at din reise- eller overnattingsvirksomhet støttes til enhver tid, er av største viktighet for oss.

Når du overvåker situasjonen og vurderer dine egne kontinuitetsplaner, er vi forberedt på å hjelpe i enhver kapasitet som trengs. Mens vanskelige dager er her for å være en stund, vil velvære og velstand snart igjen vises i horisonten. Våre planer for vekst og utvikling de kommende månedene, spesielt for neste generasjon Instant World Booking-tjenester, utvikler seg raskt. Når du er klar til å vurdere nye løsninger for din reise- eller overnattingsvirksomhet, for å starte din egen vekst i virksomheten, vil vi være klare til å tilby alternativer og alternativer til lave kostnader.

Hvor kan jeg få mer informasjon?