HostelTraveler.com - Αποκτήστε περισσότερες κρατήσεις και αυξήστε τα κέρδη σας με μια μηχανή κρατήσεων ειδικά σχεδιασμένη για ξενώνες και ξενοδοχεία

Αν θα μπορούσατε να αυξήσετε τις άμεσες κρατήσεις (κρατήσεις από τον δικό σας ιστότοπο, τη σελίδα Facebook ή άλλα κοινωνικά μέσα) σε επίπεδο που θα μειώσει το κόστος για εξωτερικές τοποθεσίες και οργανισμούς κρατήσεων κατά 35% -70%, θα σας ενδιέφερε; Αλλά, πώς μπορείτε να το επιτύχετε αυτό;

Ανταποκρινόμενες κινητές μηχανές κρατήσεων για hostels backpacker

Το IWBmob έχει την απάντηση

Εισήγαμε το IWBmob, μια τεχνολογία κρατήσεων που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών για όλους τους χρήστες. Αυτό εξασφαλίζει ότι σχεδόν όλοι οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας ή τα κοινωνικά μέσα σας μπορούν γρήγορα και εύκολα να κάνουν κράτηση για τον ξενώνα ή τη διαμονή σας. Πότε δοκιμάσατε την τελευταία σας μηχανή ή ιστοσελίδα για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σε όλες αυτές τις συσκευές: ένα iPhone, ένα τηλέφωνο Android, ένα iPad, ένα tablet, ένα φορητό υπολογιστή και πολλές οθόνες υπολογιστών που κυμαίνονται από 1024 σε 2736 εικονοστοιχεία και πολλά άλλα;

  • Πόσα δυνητικοί πελάτες και κρατήσεις χάνετε για κάθε μη υποστηριζόμενη συσκευή;
  • Πόσο μειώνεται το περιθώριο κέρδους σας λόγω της απώλειας άμεσων κρατήσεων, ενώ γεμίζετε τα κρεβάτια σας με τα online ταξιδιωτικά πρακτορεία;
  • Χρησιμοποιείτε ιστότοπους κρατήσεων με προμήθειες σε ποσοστό 12% -30% ή χρησιμοποιώντας ιστότοπους με προμήθειες 8% ή λιγότερο;

Πριν από την κινητή εποχή, καμία από αυτές τις ερωτήσεις δεν είχε μεγάλη σημασία. Αλλά τώρα, είναι σημαντικό να εξεταστεί το σχεδιασμό ιστοσελίδων που ανταποκρίνεται στην κινητή τηλεφωνία στην επιλογή των παρόχων ιστοτόπων και μηχανών κρατήσεων.

Είναι λοιπόν η τρέχουσα μηχανή κράτησης που έχετε κατασκευάσει με το σχεδιασμό ιστοσελίδων που ανταποκρίνεται στα κινητά; Περισσότερο από το 50% των εμπορικά διαθέσιμων μηχανών κρατήσεων δεν λειτουργούν με συνέπεια σε όλους τους τύπους συσκευών. IWBmob κάνει. Προσφέρουμε ένα πρώτο σχέδιο για κινητά, πράγμα που σημαίνει ότι η μηχανή κράτησής σας θα ανταποκρίνεται με ευελιξία σε όλους τους τύπους υπολογιστών και συσκευών, με έμφαση στους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Μετά από όλα, πάνω από το 25% των παγκόσμιων κρατήσεων πραγματοποιούνται σε κινητές συσκευές. Και, οι κινητές κρατήσεις αυξάνονται με ρυθμό 20% ή περισσότερο κάθε χρόνο σε πολλές χώρες. Με το IWBmob, έχετε την πεποίθηση ότι μεγιστοποιείτε τις κρατήσεις σας από όλους τους χρήστες.

Το IWBmob προσφέρει αυτή την εμπιστοσύνη, αλλά όχι μόνο με άψογη απόδοση σε όλες τις συσκευές. Προσφέρει επίσης σημαντικά οφέλη στους πελάτες σας, ιδιαίτερα στους χρήστες κινητών συσκευών, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Δεχόμαστε αρχές που εξομαλύνουν και ενισχύουν τη διαδικασία κράτησης. Για τους χρήστες της νέας μηχανής κρατήσεων, η εμπειρία ξεπερνά σχεδόν κάθε σύγχρονη τοποθεσία κρατήσεων.

  • Πρωτοποριακή κινητή αισθητική
  • Διεπαφή εξαιρετικής απόκρισης
  • Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη

Δεν έχετε εγγραφεί ακόμα;
Ξεκίνα

Είναι το σύστημα κρατήσεων του ξενώνα σας παρεμβαίνει στην αύξηση των άμεσων κρατήσεων;

Πως ξέρεις? Ίσως το τρέχον σύστημα κρατήσεων σας είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα. Ίσως δημιουργεί κρατήσεις. Αλλά προάγει τις ίδιες βασικές αρχές που θα μεγιστοποιήσουν τις επιφυλάξεις; Εδώ είναι τα πρώτα ερωτήματα που πρέπει να ρωτήσετε.

Όταν ένας μέσος πελάτης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας ή το σύστημα κρατήσεων σας, αναγνωρίζουν άμεσα πώς να κάνουν κράτηση μαζί σας;

Ανταποκρινόμενες κινητές μηχανές κρατήσεων για hostels backpacker
Το αινίγμα του πιλοτηρίου του αεροπλάνου

Η άμεση αναγνώριση είναι πολύ σημαντική. Μιλάμε για τους μέσους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, όχι για τεχνικούς επαγγελματίες πληροφορικής. Για παράδειγμα, εάν εξετάζουν τη διεπαφή κράτησης στο τηλέφωνό τους (μικρή οθόνη) και πρέπει να σταματήσουν για να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια, τότε το σύστημα κρατήσεων έχει ήδη αποτύχει. Αυτό ονομάζεται αινίγμα του πιλοτηρίου του αεροπλάνου. Ο παροχέας του συστήματος κρατήσεων μπορεί να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για τη δημιουργία ενός εξελιγμένου εργαλείου, αλλά οι πελάτες σας δεν θέλουν πολυπλοκότητα. Σκέφτονται τις διακοπές τους ή το ταξίδι τους. Απλώς χρειάζονται απλότητα και ασφάλεια. Εάν κοιτάζετε το περιβάλλον εργασίας σας, όπως είναι το ταμπλό του πιλοτηρίου του αεροπλάνου, τότε θα μεταβούν γρήγορα σε άλλες περιοχές για να κάνετε κράτηση. Χάνετε τον πελάτη και την κράτηση.

Όταν οι δυνητικοί πελάτες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ή το σύστημα κρατήσεων, αντιμετωπίζουν υπερφόρτωση πληροφοριών;

Ανταποκρινόμενες κινητές μηχανές κρατήσεων για hostels backpacker
Η υπερφόρτωση πληροφοριών

Οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας πρέπει να μπορούν να περιηγηθούν γρήγορα στη διαδικασία κράτησης για να επιβεβαιώσουν την κράτησή τους. Όταν οι μηχανές κρατήσεων παρουσιάζουν πολλαπλά ημερολόγια στη σελίδα, πολύχρωμες απεικονίσεις επιλογών και πολλά βήματα πριν την επιβεβαίωση μιας κράτησης, αυτό ονομάζεται υπερφόρτωση πληροφοριών. Αυτό οδηγεί σε σύγχυση και απογοήτευση. Τα ημερολόγια θα πρέπει να είναι ορατά στη σελίδα μόνο όταν τα επιλέξει ο χρήστης. Ο πελάτης σας πρέπει να είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την κράτησή του μόνο σε 3 - 4 κλικ, το πολύ. Οι μέσοι χρήστες δεν θέλουν να περάσουν από μια μακρά σειρά επιλογών και επιλογών και να περάσουν από πολλά βήματα μόνο για να φτάσουν στο κουμπί επιβεβαίωσης. Θυμηθείτε, αυτοί είναι ταξιδιώτες που σκέφτονται για το ταξίδι τους, που απλά θέλουν να κρατήσουν εύκολα. Εάν περπατούν μέσα από το περιβάλλον εργασίας σας, όπως είναι μια εφαρμογή εργασίας, τότε πρόκειται να μεταβούν γρήγορα σε άλλους ιστότοπους για να κάνετε κράτηση. Χάνετε τον πελάτη και την κράτηση.

Το IWBmob λύνει αυτά τα προβλήματα

Η μηχανή κρατήσεων μας είναι βελτιστοποιημένη για ξενώνες, ξενοδοχεία, διαμερίσματα και ανεξάρτητα καταλύματα όλων των τύπων. Το IWBmob εξασφαλίζει ότι θα μεγιστοποιήσετε το περιθώριο κέρδους και δεν θα χάσετε τις άμεσες κρατήσεις.

Το νέο μας κινητό-πρώτο σχέδιο είναι κομψό και διαισθητικό.

Το IWBmob παρέχει μια απλοποιημένη και απλή εμπειρία κράτησης για όλους τους πελάτες σας. Μέσα από εκτεταμένες έρευνες και δοκιμές, επιλύσαμε τα προβλήματα υπερφόρτωσης των πληροφοριών και το αίνιγμα του πιλοτηρίου του αεροπλάνου. Έχουμε εξετάσει όλες τις μικρές λεπτομέρειες. Ακόμη και οι επιβεβαιώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνουν οι επισκέπτες σας περιλαμβάνουν τις ίδιες αρχές σχεδιασμού, οι οποίες είναι σημαντικές για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Όταν οι δυνητικοί πελάτες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, θα μένουν περισσότερο και θα αισθάνονται πιο σίγουροι ότι θα κάνουν κράτηση μαζί σας.

Θέλετε να μετατρέψετε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπό σας (μετατροπές = κρατήσεις). Με το IWBmob, δεν θα αποθαρρυνθούν από το σύστημα κράτησης και θα κάνουν κράτηση αλλού. Δεν μπορούμε υπερβολικά να υπογραμμίσουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό. Ελέγξτε τα demos μας για να δείτε πώς το IWBmob θα λειτουργήσει στον ιστότοπό σας.

Μην ξεχάσετε το Facebook.

Αν δεν χρησιμοποιείτε ακόμα τη μηχανή κράτησης IWBmob στη σελίδα σας στο Facebook, λείπεις από μια δωρεάν μέθοδο άμεσης ενίσχυσης της έκθεσής σας. Μπορούμε να σας δείξουμε πώς. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Μειώστε το κόστος σας για τις online οργανώσεις κρατήσεων (OTAs) κατά 35% -70%.

Όταν μεγιστοποιείτε τις άμεσες κρατήσεις από τον ιστότοπό σας, ελαχιστοποιείτε την ανάγκη για υπηρεσίες κρατήσεων μέσω διαδικτύου (OTAs). Το IWBmob φροντίζει αυτό. Στη συνέχεια, για να επιτύχετε πραγματικά μια ώθηση στο περιθώριο κέρδους, θα πρέπει να μειώσετε το κόστος σας για εξωτερικές κρατήσεις από τους online κρατικούς οργανισμούς κρατήσεων. Με Hostel Traveler και η κοινότητά μας με πάνω από 100 ιστοσελίδες κρατήσεων, έχετε το χαμηλότερο κόστος για κρατήσεις από έναν παγκόσμιο ηγέτη στις online κρατήσεις hostel (επί του παρόντος 8% προμήθεια). Αν εξακολουθείτε να πληρώνετε προμήθειες 12% -30% για περιοχές κράτησης, αρχίστε να τραβάτε πίσω και ας κάνουμε τη δουλειά για σας.

Δείτε τις Demo Μηχανής κρατήσεων

Μερικές φορές μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Κάθε επίδειξη αντιπροσωπεύει μια αρχική σελίδα του ξενώνα. Αυτά τα demos δείχνουν την ισχύ μιας πραγματικά ολοκληρωμένης μηχανής κρατήσεων στην ιστοσελίδα σας.

Επίδειξη # 1
Επίδειξη # 2

Άκρη ισχύος:  Επιλέξτε ένα από τα καινοτόμα σχέδια ιστοσελίδας για τον δικό σας δικτυακό τόπο ή επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με τις υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Μάθε περισσότερα