HostelTraveler.com - για να αυξήσετε τις πωλήσεις ξενώνων ή ξενοδοχείων backpackers

Έχουμε τα οριστικά εργαλεία και υπηρεσίες που χρειάζεστε για να κερδίσετε στο 2023! Ως συνεργάτες, πετυχαίνουμε μόνο όταν κερδίζετε και θέλουμε να κερδίσετε μεγάλα. Τώρα είναι η ώρα να προγραμματίσετε το μέλλον και την ανανεωμένη ανάπτυξη. Είναι η ώρα να αξιολογήσετε την ανταγωνιστική σας στρατηγική και να μειώσετε το κόστος όπου είναι δυνατόν. Ετοιμάζεστε για μια μεγάλη επιστροφή ή θα ανοίξετε ξανά; Ή, ίσως θέλετε να αξιοποιήσετε την ανάπτυξη που έχετε ήδη επιτύχει τα τελευταία χρόνια.

στρατηγικές ανάπτυξης εσόδων από ξενώνες

Νέο για το 2023! Σας προσφέρουμε αυτές τις ασυναγώνιστες προσφορές σε εσάς, τους συνεργάτες μας στο Hostel και στο ξενοδοχείο.

Να τι πρέπει να κάνετε τώρα. Hostel Traveler (Instant World Booking) συνεργάζεται στενά με ξενώνες και ξενοδοχεία για την ανάπτυξη στρατηγικών ανάπτυξης και συγκεκριμένων δράσεων που θα αυξήσουν αμέσως το περιθώριο κέρδους σας. Αξιολογήστε τις τρέχουσες εξωτερικές υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνετε, ιδίως λογισμικό και υπηρεσίες online κρατήσεων. Να γνωρίζετε ότι πολλά διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία (OTA) και πάροχοι λογισμικού έχουν αυξήσει δραματικά τις τιμές τα τελευταία χρόνια. Και, δεν είναι διακριτικοί για την τοποθεσία σας ή τη συγκεκριμένη κατάστασή σας. Αλλά τώρα, έχουμε εισέλθει σε μια διαφορετική εποχή. Στο Instant World Booking, ένα από τα σύνθημά μας για τις τελευταίες 2 δεκαετίες ήταν ότι «Η τεχνολογία πρέπει πάντα να μειώνει το κόστος σας». Λοιπόν, αυτό είναι που θα σας προσφέρουμε:

Μηχανές κρατήσεων

1.  ΔΩΡΕΑΝ μηχανή κρατήσεων
ξενώνες συστήματος ρεσεψιόν

Ιδανικό για τον ιστότοπό σας, τα κοινωνικά μέσα και πολλά άλλα.

Αυτή δεν είναι η τυπική δωρεάν έκδοση που προσφέρουν ορισμένες εταιρείες. Αυτή είναι η πλήρης υπηρεσία μας, η μηχανή κράτησης, εντελώς δωρεάν για εσάς. Μην περιμένετε! Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η μηχανή κράτησης IWBmob λειτουργεί καλύτερα σε κινητές συσκευές και είναι εύκολη για τους χρήστες. Και, η επεξεργασία πληρωμών και οι καταθέσεις είναι δυνατές. Αυξήστε αμέσως την κερδοφορία του ιστότοπού σας.

Μάθε περισσότερα

2.  Facebook "Κάνετε κράτηση τώρα"
ξενώνες συστήματος ρεσεψιόν

Σχεδόν απαραίτητο για κάθε επιχείρηση ξενώνα και διαμονής: Το κουμπί «Κράτηση τώρα» στο Facebook.

Χωρίς αυτό, εγκαταλείπετε ένα από τα πιο σημαντικά κανάλια για απευθείας κρατήσεις. Με αυτό, οι κρατήσεις σας και το περιθώριο κέρδους αυξάνονται αμέσως. Θα το ρυθμίσουμε για εσάς χωρίς κόστος, συνήθως σε λίγες ώρες.

Χρειάζεστε βοήθεια για τη σωστή δημιουργία ή διαχείριση του λογαριασμού σας στο Facebook; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη διαχείριση της σελίδας σας, προς όφελός σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαχείριση ιδιοκτησίας και καναλιών

3.  ΔΩΡΕΑΝ δύο μήνες
στρατηγικές ανάπτυξης εσόδων από ξενώνες

Λάβετε δωρεάν 2 μήνες όταν αγοράζετε τουλάχιστον 2 μήνες IWBFrontDesk.

Το IWBFrontDesk είναι το σύστημα ρεσεψιόν (PMS) για ξενώνες και καταλύματα όλων των τύπων. Η τιμή είναι πολύ φθηνότερη από το ανταγωνιστικό λογισμικό, τώρα μπορείτε να λάβετε επιπλέον 2 μήνες δωρεάν υπηρεσίας με την αγορά σας.

Δοκίμασέ το! Το IWBFrontDesk διαθέτει τώρα τις δυνατότητες που θέλετε και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε κάθε πτυχή των λειτουργιών της ιδιοκτησίας σας. Είναι καθαρή και απλή διεπαφή είναι διαισθητική στη χρήση. Το IWBFrontDesk ενσωματώνεται τέλεια με τη μηχανή κράτησης IWBmob και μερικούς από τους πιο δημοφιλείς διαχειριστές καναλιών.

Ξεκίνα

4.  Δωρεάν ημερολόγιο PMS Lite
στρατηγικές ανάπτυξης εσόδων από ξενώνες

Το σύστημα ημερολογίου μας (PMS Lite) είναι δωρεάν για χρήση. Επιπλέον, τώρα συνδέεται δωρεάν με τον Διαχειριστή καναλιών μας.

Στο Hostel Traveler, η διεπαφή ημερολογίου μας είναι γνωστή για το ότι είναι η πιο εύκολη, αλλά πολύ ισχυρή, για ξενώνες και καταλύματα όλων των τύπων. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή για να συνδέσετε και να συγχρονίσετε όλους τους εξωτερικούς σας ιστότοπους κρατήσεων με το MyAllocator (απαιτείται συνδρομή). Το MyAllocator είναι ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές καναλιών στον κόσμο. Μπορούμε να ξεκινήσουμε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας στο MyAllocator. Και τα οφέλη από τη χρήση της διεπαφής PMS Lite είναι πολλά. Δεν ανησυχείτε για περίπλοκους κωδικούς σφάλματος MyAllocator ή αστοχίες καναλιών. Το IWB το χειρίζεται αυτό για εσάς.

Ξεκίνα

Διαδικτυακό και κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων

5.  Ανάπτυξη ιστοσελίδας
ξενώνες συστήματος ρεσεψιόν

Χρειάζεστε έναν νέο ιστότοπο. Ονομάστε την τιμή σας!

Η έρευνα δείχνει ότι περισσότερο από το 58% των ιστότοπων του Hostel και του ξενοδοχείου είναι ξεπερασμένοι ή τουλάχιστον 4 ετών. Οι ταξιδιώτες περνούν κατά μέσο όρο 29,8 λεπτά, βλέποντας τον ιστότοπο ενός ξενώνα πριν κάνουν την κράτησή τους. Και, το 77% των επισκεπτών επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Οι ξενώνες και τα ξενοδοχεία πρέπει συνεπώς να παρέχουν μια εξαιρετική εμπειρία στον ιστότοπο. αυτό που αρπάζει και κρατά την προσοχή των αγοραστών ταξιδιών.

Θα αναπτύξουμε έναν προσαρμοσμένο, κορυφαίο ιστότοπο για το Hostel ή το ξενοδοχείο σας.

Εδώ είναι το καλύτερο μέρος: Ονομάζετε τη δική σας τιμή! Μην περιμένετε. Αυτή είναι η βέλτιστη στιγμή για να αυξήσετε την έκθεση μάρκετινγκ με έναν νέο ιστότοπο. Ελέγξτε τις τιμές και επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

6.  Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων
ξενώνες συστήματος ρεσεψιόν

Δημιουργήστε μια επιβλητική παρουσία στο Facebook και το Instagram.

Η έρευνα δείχνει ότι το 60% των ταξιδιωτικών εμπόρων θεωρούν ότι το Facebook και το Instagram είναι τα πιο αποτελεσματικά κανάλια για τη στόχευση νέου κοινού. Στην πραγματικότητα, το 84% των χιλιετηρίδων δηλώνουν ότι είναι πιθανό να σχεδιάσουν το δικό τους ταξίδι με βάση τις δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων κάποιου άλλου. Είναι σίγουρα ένας τομέας στον οποίο πρέπει να συμμετάσχετε.

Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων δεν αφορά μόνο την ανάρτηση. Χρειάζεστε επιμελημένο περιεχόμενο και κείμενο. Και, η στόχευση και η αλληλεπίδραση είναι επιτακτική.

Επιτρέψτε μας να αξιολογήσουμε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προσφέρουμε δωρεάν προτάσεις. Θα διαχειριστούμε επίσης την ανάρτηση και το μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων σας, κατόπιν αιτήματός σας. Εργαζόμαστε πάντα με τον προϋπολογισμό του ξενώνα σας, εγγυημένο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

7.  Παραγωγή βίντεο
στρατηγικές ανάπτυξης εσόδων από ξενώνες

Μισή τιμή! Αποκτήστε ένα διαφημιστικό βίντεο για τον ξενώνα ή το ξενοδοχείο σας σήμερα.

Το βίντεο αυξάνει την αφοσίωση των πελατών και μπορεί να οδηγήσει σε 50% ταχύτερη αύξηση εσόδων. Μπορεί επίσης να αυξήσει τις κρατήσεις κατά 80% από ιστότοπους ξενώνων. Παράγουμε προσιτά βίντεο του ξενώνα σας.

Χρειάζεστε πιο πειστικό; Λάβετε το πλήρες σύνολο στατιστικών στοιχείων και δείτε τις επιδείξεις μας. Ναι, μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα, αλλά γιατί;

Μάθε περισσότερα

Περισσότερες υπηρεσίες