HostelTraveler.com - Saada enemmän varauksia ja kasvattaa voittoja varatulla moottorilla, joka on rakennettu erityisesti hostellit ja hotellit

Jos voisit lisätä suoraan varauksia (varaukset omalta verkkosivustolta, Facebook-sivulta tai muilta sosiaalisen median palveluilta) tasolle, joka vähentää ulkoisten varaustesi sivustojen ja virastojen kustannuksia 35% -70%, olisitko kiinnostunut? Mutta miten voit saavuttaa tämän?

IWBmob hostellin varausjärjestelmä

IWBmobilla on vastaus

Olemme ottaneet käyttöön IWBmobin, joka on varausjärjestelmä, joka on suunniteltu parantamaan kaikkien laitteiden käyttäjiä. Näin varmistetaan, että lähes kaikki sivustosi tai sosiaalisen median kävijät voivat nopeasti ja helposti varata hostellin tai majoituksen. Milloin viimeinen kerta kun testasit nykyisen varausmusiikkisi tai verkkosivustoasi, varmista, että se toimii kaikkien näiden laitteiden kanssa: iPhonen, Android-puhelimen, iPadin, tabletin, kannettavan tietokoneen ja useiden tietokoneiden näytöt, jotka vaihtelevat 1024 x 2736 pikseliä ja enemmän?

  • Kuinka monta potentiaalista asiakasta ja varausta menetät jokaisen tukemattoman laitteen osalta?
  • Kuinka paljon voittomarginaali laskee suorat varaukset menettämättä, kun täytät sängyt online-matkatoimistoilla?
  • Käytätkö varauspaikkoja, joissa on 12% -30%: n vaihtokurssit, tai käyttävät sivustoja, joiden palkkiot ovat 8% tai vähemmän?

Ennen mobiiliaikaa mikään näistä kysymyksistä ei merkinnyt paljon. Mutta nyt on ratkaisevan tärkeää harkita mobiililaajennusta vastaavaa web-suunnittelua valitsemassasi verkkosivustossa ja varauspalvelujen tarjoajissa.

Niin on nykyinen varausmusiisi, joka on rakennettu liikkuvilla reagoivilla web-suunnittelulla? Yli 50% kaupallisesti saatavilla olevista varausmoottoreista ei toimi kaikissa laitteissa. IWBmob tekee. Tarjoamme mobiililaitteille suunniteltua muotoilua, mikä tarkoittaa, että varausmoottori vastaa joustavasti kaikentyyppisiin tietokoneisiin ja laitteisiin, ja se korostaa erityisesti mobiilikäyttäjiä. Loppujen lopuksi yli 25% maailmanlaajuisista matkavarauksista tehdään mobiililaitteille. Ja mobiilivaraukset kasvavat vuosittain vähintään 20 prosentilla monissa maissa. IWBmobilla luotat varmasti, että maksat kaikkien käyttäjien varaukset.

IWBmob tarjoaa tämän luottamuksen, mutta ei ainoastaan ​​virheellistä suorituskykyä kaikissa laitteissa. Se tarjoaa myös merkittäviä etuja asiakkaillemme, erityisesti mobiililaitteiden käyttäjille, tarjoamalla parhaan mahdollisen kokemuksen. Noudatamme periaatteita, jotka tehostavat ja parantavat varausprosessia. Uusien varausjärjestelmien käyttäjien kokemus ylittää lähes kaikki modernit varauspaikat.

  • Johtava etumainen estetiikka
  • Erittäin reagoiva käyttöliittymä
  • Tehostettu käyttökokemus

Ei vielä rekisteröity?
Aloittaa

Onko hostellisi varausjärjestelmä häiritsevää suorien varaustesi kasvua?

Mistä tiedät? Ehkä nykyinen varausjärjestelmäsi on yksi hienostuneimmista. Ehkä se synnyttää varauksia. Aikooko se edistää samoja perusperiaatteita, jotka maksimoivat varaukset? Tässä ovat ensimmäiset kysymykset.

Kun keskimääräinen asiakas vierailee sivustossasi tai varausjärjestelmässäsi, he välittömästi tunnustavat, miten tehdä varauksesi kanssasi?

Mobiilivastaava online-varausjärjestelmä hostelleille
Lentokoneen ohjaamon sekasorto

Välitön tunnustus on erittäin tärkeä. Puhumme sivustosi kävijöistä, ei teknisistä IT-ammattilaisista. Jos esimerkiksi katselevat varauskäyttöliittymää puhelimella (pieni näyttö), ja heidän on pysähdyttävä selvittämään, mitä seuraavaksi tehdä, varausjärjestelmä on jo epäonnistunut. Tätä kutsutaan lentokoneen ohjaamosta. Varausjärjestelmän tarjoaja on voinut tehdä erinomaista työtä kehittää hienostunut työkalu, mutta asiakkaasi eivät halua hienostuneisuutta. He ajattelevat lomaa tai matkaa. He tarvitsevat vain yksinkertaisuuden ja turvallisuuden. Jos he katselevat käyttöliittymääsi, kuten lentokoneen ohjaamon kojelauta, he menevät nopeasti siirtymään muihin sivustoihin varaamaan. Menetät asiakkaan ja varauksen.

Kun potentiaaliset asiakkaat vierailevat sivustossasi tai varausjärjestelmässäsi, joutuvatko heitä kohtaamaan ylikuormitusta?

Mobiilivastaava online-varausjärjestelmä hostelleille
Tietojen ylikuormitusongelma

Web-sivuston kävijöiden on voitava nopeasti navigoida varausprosessiasi vahvistaakseen varauksensa. Kun varaat moottoreita, on sivulla useita kalentereita, vaihtoehtoja värikkäitä esityksiä ja useita vaiheita ennen varauksen vahvistamista, sitä kutsutaan tiedon ylikuormitukseksi. Se aiheuttaa sekaannusta ja turhautumista. Kalenterit näkyvät sivulla vain, kun käyttäjä valitsee ne. Vieraasi pitäisi pystyä vahvistamaan varauksen vain korkeintaan 3-4 napsautuksella. Keskimäärin käyttäjät eivät halua ohittaa pitkän valikoiman vaihtoehtoja ja valintoja ja kulkea useiden vaiheiden kautta vain saadakseen vahvistuspainikkeen. Muista, että nämä matkustajat ajattelevat matkastaan, jotka haluavat vain varata helposti. Jos he kävelevät käyttöliittymän kautta, kuten työpaikkahakemus, he siirtyvät nopeasti muihin sivustoihin varaamaan. Menetät asiakkaan ja varauksen.

IWBmob ratkaisee nämä ongelmat

Varausmoottori on optimoitu hostellit, hotellit, huoneistot ja kaikentyyppiset riippumattomat majoitustilat. IWBmob takaa voit maksimoida voittomarginaalin, eikä menetä suoraan varauksia.

Uusi mobiili-ensimmäinen muotoilu on tyylikäs ja intuitiivinen.

IWBmob tarjoaa virtaviivaisen ja yksinkertaisen varauskokemuksen kaikille asiakkaille. Laajojen tutkimusten ja testausten avulla olemme ratkaisseet tiedon ylikuormituksen ja lentokoneen ohjaamon kiertämisen ongelmat. Olemme käsitelleet kaikki pienet yksityiskohdat. Viestien vastaanottamat sähköpostivahvistukset sisältävät samoja suunnitteluperiaatteita, jotka ovat tärkeitä mobiilikäyttäjille.

Kun potentiaaliset asiakkaat vierailevat verkkosivustossasi, he pysyvät pidempään ja saavat itsevarmuutta.

Haluat muuntaa verkkosivustosi mahdollisimman monta uutta kävijää (tuloksia = varaukset). IWBmobin avulla varausjärjestelmääsi ei lueta heitä, vaan varaa muualle. Emme voi liioitella sitä, kuinka tärkeää tämä on. Katso demostamme, kuinka IWBmob toimii sivustossasi.

Älä unohda Facebookia.

Jos et vielä käytä IWBmob-varausjärjestelmääsi Facebook-sivullasi, menetät ilmaisen menetelmän, joka vauhdittaa välittömästi altistusta. Voimme näyttää, miten. Ota yhteyttä.

Vähennä online-varausyritysten (OTA) kustannuksia 35% -70%.

Kun maksat suorat varaukset verkkosivustolta, pienennät verkko-varausyritysten tarpeita. IWBmob huolehtii siitä. Sitten, voit saavuttaa todella voittomarginaalin, sinun on vähennettävä ulkoisten varausten kustannuksia online-varausyrityksiltä. Kanssa Hostel Traveler ja yhteisömme yli 100 varaus verkkosivuilla, saat alhaisin kustannuksin varauksia maailman johtava online hostelli varaukset (tällä hetkellä 8% provisio). Jos maksat vielä 12% -30% varauksista varausalueille, aloita vetää takaisin ja anna meidän tehdä työtä puolestasi.

Tutustu Booking Engine Demos -palveluun

Joskus kuva on tuhannen sanan arvoinen. Jokainen demo edustaa hostellin etusivua. Nämä demot havainnollistavat aidosti integroidun varausympäristön voimaa sivustossasi.

Demo # 1
Demo # 2

Tehon kärki:  Valitse yksi innovatiivisista verkkosivustoistamme omalle hotellisivustollemme tai ota yhteyttä sivuston suunnitteluun.

Lue lisää