HostelTraveler.com - auttaa kasvattamaan backpackers-hostellisi tai hotellimyyntisi

Meillä on lopulliset työkalut ja palvelut, jotka tarvitset voittaaksesi 2023: ssä! Kumppaneina onnistumme vain kun voitat, ja haluamme sinun voittavan suuria. Nyt on aika suunnitella tulevaisuutta ja uutta kasvua. On aika arvioida kilpailustrategiasi ja leikata kustannuksia mahdollisuuksien mukaan. Oletko valmistautumassa isoon paluun tai avaamiseen uudelleen? Tai ehkä haluat hyödyntää kasvua, jonka olet jo saavuttanut viime vuosina.

retkeilijöiden hostellimainonta

Uutta 2023: lle! Tarjoamme nämä vertaansa vailla olevat tarjoukset sinulle, hostelli- ja hotellikumppaneillemme.

Tässä on mitä sinun täytyy tehdä nyt. Hostel Traveler (Instant World Booking) tekee tiivistä yhteistyötä hostellien ja hotellien kanssa kehittääkseen kasvustrategioita ja erityisiä toimia, jotka kasvattavat välittömästi voittomarginaaliasi. Arvioi nykyiset ulkoiset palvelut, joista maksat, erityisesti ohjelmistot ja online-varauspalvelut. Tietää, että monet online-matkatoimistot ja ohjelmistoyritykset ovat nostaneet hintoja dramaattisesti viime vuosina. Ja he eivät ole huomaavaisia sijainnistasi tai tietystä tilanteesta. Mutta nyt olemme siirtyneet eri aikakauteen. Instant World Bookingissä yksi viimeisen 2 vuosikymmenen tunnuslauseemme on ollut, että "tekniikan tulisi aina vähentää kustannuksiasi". Joten tässä me tarjoamme sinulle:

Moottorien varaus

1.  ILMAINEN varausmoottori
ilmainen varaus moottorihostellit

Täydellinen verkkosivustoosi, sosiaaliseen mediaan ja muuhun.

Tämä ei ole tyypillinen joidenkin yritysten tarjoama ilmainen versio. Tämä on täyden palvelun varausmoottorimme, täysin ilmainen sinulle. Älä odota! Tämä tarjous on saatavana vain rajoitetun ajan.

IWBmob-varausmoottori toimii paremmin mobiililaitteissa ja on helppo käyttäjille. Ja maksujen käsittely ja talletukset ovat mahdollisia. Nosta verkkosivustosi kannattavuutta heti.

Lue lisää

2.  Facebook "Varaa nyt"
retkeilijöiden hostellimainonta

Käytännöllisesti katsoen välttämätön jokaiselle hostelli- ja majoitusyritykselle: Facebookin Varaa nyt -painike.

Ilman sitä luopu yhdestä tärkeimmistä kanavista suorien varausten tekemisessä. Sen avulla varauksesi ja voittomarginaali kasvavat heti. Asennamme tämän sinulle ilmaiseksi, yleensä vain muutamassa tunnissa.

Tarvitsetko apua Facebook-tilisi luomisessa tai hallinnassa oikein? Voimme auttaa sinua sivusi hallinnassa parhaasi eduksesi.

Ota meihin yhteyttä

Kiinteistöjen ja kanavien hallinta

3.  Kaksi kuukautta ILMAISEKSI
hostellin markkinointityökalut

Hanki 2 kuukautta ilmaiseksi, kun ostat vähintään 2 kuukauden IWBFrontDesk-tiedoston.

IWBFrontDesk on vastaanottojärjestelmämme (PMS) kaikenlaisille hostelleille ja majoituksille. Hinta on huomattavasti halvempi kuin kilpailevat ohjelmistot. Nyt voit hankkia 2 kuukauden lisäpalvelun ilmaisella ostolla.

Kokeile! IWBFrontDesk: ssä on nyt haluamasi ominaisuudet ja työkalut, joita tarvitset kiinteistön toimintojen kaikkien osa-alueiden hallitsemiseksi. Se on puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä on intuitiivinen käyttää. IWBFrontDesk integroituu täydellisesti IWBmob Booking Engineen ja joihinkin suosituimpiin kanavahallintoihin.

Aloittaa

4.  Ilmainen kalenteri PMS Lite
vastaanottojärjestelmä hostellit

Kalenterijärjestelmämme (PMS Lite) on sinulle ilmainen. Lisäksi nyt se yhdistyy ilmaiseksi kanavahallintaan.

Hostel Traveler: ssä kalenterikäyttöliittymämme on kuuluisa siitä, että se on helpoin, mutta erittäin tehokas kaikentyyppisiin hostelleihin ja majoituksiin. Vielä parasta, voit käyttää käyttöliittymää yhdistääksesi ja synkronoidaksesi kaikki ulkoiset varaussivustosi MyAllocator -sovelluksen kanssa (jäsenyys vaaditaan). MyAllocator on yksi johtavista kanavapäälliköistä maailmassa. Voimme aloittaa MyAllocator-tilisi asennuksen. Ja PMS Lite -liittymämme käytöstä on useita etuja. Ei hätää monimutkaisista MyAllocator-virhekoodeista tai kanavavikoista. IWB käsittelee tämän sinulle.

Aloittaa

Verkko- ja sosiaalisen median markkinointi

5.  Verkkosivustojen kehittäminen
hostellin markkinointityökalut

Tarvitset uuden verkkosivuston. Kerro hintasi!

Tutkimukset osoittavat, että yli 58% hostellien ja hotellien verkkosivustoista on vanhentuneita tai vähintään 4-vuotiaita. Matkustajat viettävät keskimäärin 29.8 minuuttia hostellin verkkosivuilla ennen varauksen tekemistä. Ja verkkosivujen suunnittelun laatu vaikuttaa suuresti 77%: iin kävijöistä.

Siksi hostellien ja hotellien on tarjottava poikkeuksellinen verkkosivustokokemus; sellainen, joka tarttuu ja kiinnittää matkaostostajien huomion.

Kehitämme räätälöidyn eturivin verkkosivuston hostellillesi tai hotellillesi.

Tässä on paras osa: Nimeät oman hinnan! Älä odota. Tämä on paras aika lisätä markkinointialtistusta uudella verkkosivustolla. Tarkista hinnat, ota yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä

6.  Sosiaalisen median markkinointi
hostellin markkinointityökalut

Luo komentava läsnäolo Facebookissa ja Instagramissa.

Tutkimukset osoittavat, että 60% matkamarkkinoijista pitää Facebookia ja Instagramia tehokkaimpana kanavana kohdistaa uutta yleisöä. Itse asiassa 84% millennialaisista väittää, että he suunnittelevat todennäköisesti oman matkansa jonkun toisen sosiaalisen median viestien perusteella. Tämä on ehdottomasti alue, johon sinun on osallistuttava.

Sosiaalisen median markkinointi ei ole vain lähettämistä. Tarvitset kuratoidun sisällön ja tekstin. Ja kohdistaminen ja vuorovaikutus ovat välttämättömiä.

Anna meidän arvioida sosiaalisen median läsnäolosi ja tarjota ilmaisia suosituksia. Hallitsemme myös sosiaalisen median lähettämistä ja markkinointia pyynnöstäsi. Työskentelemme aina hostellisi budjetilla taatusti.

Ota meihin yhteyttä

7.  Videotuotanto
hostellin markkinointityökalut

Puoleen hintaan! Hanki mainosvideo hostellillesi tai hotellillesi tänään.

Video lisää asiakkaiden sitoutumista ja voi johtaa 50% nopeampaan tulojen kasvuun. Se voi myös lisätä varauksia 80% hostellisivustoilta. Tuotamme kohtuuhintaisia videoita hostellistasi.

Tarvitsetko vakuuttavampaa? Hanki kaikki tilastot ja tutustu demoihimme. Kyllä, voit käyttää enemmän, mutta miksi?

Lue lisää

Lisää palveluita