HostelTraveler.com - Kirjaudu sisään saadaksesi lisää instant varauksia hostellisi. Lue, miten palvelut voivat auttaa sinua varastonhallinnassa, moottorien varaamisessa, sosiaalisen median markkinoinnissa ja hakukoneen altistumisessa.

Rekisteröi omaisuutesi HostelTraveler.com. Se on täysin ilmainen! Palvelumme sopivat erinomaisesti hostelleihin, yksityisiin huoneistoihin ja budjettimajoituksiin kaikentyyppisissä tiloissa. Hanki listattu ja aloita heti online-varausten hankkiminen. Olipa omaisuutesi suuri tai pieni, katsele online-altistumisen kasvua kuin koskaan ennen.

Työskentele kanssamme, rekisteröidy, rekisteröidy hostellisi, ominaisuus on ominaisuus, hostellisi

Riippumatta siitä, miten mittaat voittoja, Instant World Booking voi lisätä sijoitetun pääoman tuottoa (ROI) dramaattisesti. Näin voit: Instant World Booking veloittaa vain 8%: n palkkion online-varauksista, mikä on alin saatavilla tällä alalla. Luultavasti tiedät jo, että suurin osa online-palveluista veloittaa vähintään 12% -30%. Joten, vaikka käytät useita online-matkatoimistoja (OTA), voittomarginaali kasvaa jokaisesta varauksestasi HostelTraveler.com.

Aloittaa

Asianmukaisesti toteutettu markkinointistrategia voi lisätä hostellin voittomarginaalia jopa 20% yhdellä vuodella. Tarvittavat online-työkalut sisältävät asianmukaisen varastonhallinnan, sosiaalisen median, kasvavan "kumulatiivisen" hakukoneen altistumisen ja online-palkkioiden vähentämisen. Katso tärkeimmät syyt siihen, miksi Instant World Booking-verkostossa oleva vapaa listaus aloitti näiden tavoitteiden saavuttamisen:

Lisätietoja


Palvelumme

Online-varaukset

Hanki lisää varauksia maailmanlaajuisesta markkinointiverkostostamme. Kasvuta voittomarginaaleja alhaisella 8%: n provisiolla. Vertaa useimpiin muihin varaussivustoihin, joissa veloitetaan vähintään 12% -30%.

Varauksen moottori

Parempi varausmoottori, joka on mukautettu sivustoosi. Reagoiva web-suunnittelu IWBmob-tekniikalla. Lue lisää "paras taloustieteen" takuusta ja katsele demoja.

Kanavanhallinta

Päivitä saatavuus ja hinnat yhdessä paikassa, samalla kun synkronoit kaikki varauskanavat samanaikaisesti. Yhdistä kymmeniin tärkeimpiin varaussivustoihin.

Video-markkinointi hostelleille ja hotelleille

Video lisää asiakkaiden sitoutumista ja voi johtaa tulojen kasvuun 50% nopeammin. Se voi myös lisätä varauksia 80% hostellin verkkosivuilta. Tuotamme edullisia videoita hostellistasi.

Affiliate-ohjelmat Hostel-markkinointi

Kumppanuusohjelma

Ansaitse rahaa sivustosi avulla. Liity yhteen kumppaniohjelmistoon ja ansaitse rahaa sivustosi liikenteessä. Tutustu demoihimme ja aloita vain 10 minuutissa.

Hostel-ketjut (ryhmät)

Hostelliketjujen ja hosteliryhmien osalta IWB tarjoaa mukautettuja varausratkaisuja. Ketjutilin avulla voit hallita kaikkia ominaisuuksiasi yhdellä tilillä.

Linkki meihin

Ansaitse rahaa yksinkertaisten affiliate-linkkien avulla. Käytettävissä kaikille, joilla on verkkosivusto tai sosiaalisen median tili, voit käyttää automaattisia linkkejä saadaksesi palkkiot lähetyksistä.