HostelTraveler.com - Verhoog reserveringen met een volledig aanpasbare maar goedkope en effectieve boekingsmodule voor hostels en hotels

Krijg meer reserveringen met de IWB Booking Engine. Stel u een reserveringssysteem op uw website voor dat betaalbaarder en toch klantgerichter is dan welk ander reserveringssysteem dat is ontworpen voor hostels, budgetaccommodatie of appartementen. Beter nog, verhoog uw winstmarge met onze 'beste economische' garantie. Vergelijk met elke andere provider, bekijk onze demo's.

Hostel website online reserveringssysteem

Waarom kiezen voor Instant World Booking voor de reserveringsmachine van uw website?

Heel eenvoudig: Instant World Booking biedt meer maatwerk voor uw website, flexibiliteit met stortingen van klanten en betalingen, en eenvoudigere instellingen. En belangrijker is dat we een goedkopere oplossing kunnen bieden dan welke concurrent dan ook. We garanderen het. We zullen het zelfs voor u installeren als u geen webondersteuning heeft.

Backpacker hostel reserveringsmotor

IWBmob is een nieuwe technologie die de game verandert

Ons nieuwe ontwerp, genaamd IWBmob, is een responsief ontwerp dat gebruikers van mobiele apparaten de best mogelijke ervaring biedt. Dit nieuwe ontwerp biedt grote voordelen voor uw klanten. Voor gebruikers van onze nieuwe booking engine overtreft de ervaring bijna elke moderne boekingssite.

  • Toonaangevende mobiele esthetiek
  • Ultra-responsieve interface
  • Gestroomlijnde gebruikerservaring

Meer informatie over IWBmob

Hoe verhoogt IWBmob boekingen?

Meer dan 50% van de in de handel verkrijgbare booking engines werkt niet consequent voor alle apparaattypen. IWBmob doet. We bieden een mobiel-eerste ontwerp, wat betekent dat uw booking engine flexibel zal reageren op alle soorten computers en apparaten, met de nadruk op mobiele gebruikers. Immers, meer dan 25% van de wereldwijde reisboekingen gebeurt op mobiele apparaten. En mobiele boekingen nemen in veel landen toe met een snelheid van 20% of meer per jaar. Met IWBmob heeft u het vertrouwen dat u de reserveringen van alle gebruikers maximaliseert.

Nog niet geregistreerd?
Begin

Hoe uw Booking Engine werkt

De IWB Booking Engine kan op uw website op twee manieren (of beide) worden weergegeven. Beide methoden worden geïntroduceerd met slechts één regel code. U hebt volledige controle over de locatie en het uiterlijk van uw boekingsmodule. Met IWBmob wordt uw boekingsmodule perfect weergegeven op elk apparaat of schermformaat. U hebt er alle vertrouwen in dat uw klanten snel met u kunnen boeken, voordat ze elders gaan zoeken.

1. Eenvoudige boekingsknop
2. Boeking Widget

Bekijk onze Booking Engine-demo's

Soms is een foto meer dan duizend woorden waard. Elke demo vertegenwoordigt de startpagina van een hostel. Deze demo's illustreren de kracht van een echt geïntegreerde boekingsmodule op uw website.

Demo # 1
Demo # 2

Power-tip:  Kies een van onze innovatieve websiteontwerpen voor uw eigen hotelwebsite of neem contact met ons op over website-ontwerpdiensten.

'Beste economie' garantie

Alleen Instant World Booking biedt een 'beste economie'-garantie. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van de beste waarde van uw Booking Engine. Onze prijzen liggen al in de branche laag. Maar laat het ons weten als u momenteel een andere service voor uw Booking Engine gebruikt of deze in overweging neemt. We garanderen dat we dezelfde service bieden (en meestal beter) voor een lagere prijs. Als we de concurrerende aanbieding niet kunnen evenaren, geven we u onze Booking Engine gratis. Waarom zou u uw winstmarge vandaag niet verhogen?

Pricing

Flexibele prijsopties voor elk budget en serviceniveau

Instant World Booking is gespecialiseerd in het ontwikkelen van aangepaste booking engine-oplossingen voor onze partners. We erkennen dat de behoeften, budgetten en verfijning van onze hostelpartners sterk verschillen. We kunnen prijzen bieden die op uw behoeften zijn afgestemd.

Wat je moet weten

Persoonlijke integratie met uw website

Uw booking engine is volledig aanpasbaar en gepersonaliseerd voor uw website. Zelfs de kosten worden gepersonaliseerd met onze vele flexibele opties, tot nul kostenopties. We bieden gratis installatie- en installatiehulp.

Directe boekingen

Gasten kunnen direct vanaf uw website boeken, waardoor uw directe boekingen worden gemaximaliseerd en de winstgevendheid van uw website. Websites zonder online reserveringsmogelijkheid kunnen tot 85% van hun bezoekers verliezen. Deze verloren klanten gaan snel op zoek naar accommodatie elders.

Agendabeheer inbegrepen

Met onze eenvoudige en intuïtieve interface beheert u uw prijzen, beschikbaarheid van de kalender, minimale verblijven, promotionele kortingen, seizoensgebonden tarieven, enz.

Volledige bescherming voor 'No-shows' (niet aankomen) en annuleringen

Niet beschikbaar van andere aanbieders, deze functie verhoogt de veiligheid van uw reserveringen met gegarandeerde aanbetalingen. Nooit meer zorgen maken over late annuleringen of gasten die niet komen opdagen. Deze functie garandeert dat u nog steeds wordt betaald voor deze geannuleerde reserveringen.

Verzamel een aanbetalingsbedrag

Alleen met Instant World Booking kunt u een aanbetalingsbedrag kiezen dat u van uw klanten wilt ontvangen, tot 100%. Hogere stortingen verhogen de veiligheid van uw reserveringen. En creditcards worden gecontroleerd voor elke boeking. Vergelijk met andere aanbieders die stortingen beperken tot 10%.

Handige betaalmethoden

Als u bij de bevestiging kiest voor onmiddellijke incassering van de aanbetalingen, wilt u uw geld gemakkelijk ontvangen. We bieden meerdere betaalmethoden die het gemakkelijker maken om uw geld te ontvangen, in vrijwel elke regio van de wereld.

Meertalig en meerdere valuta's

Om meer reserveringen vast te leggen, moet u zich richten op een groot en divers klantenbestand. Uw boekingsmodule biedt mogelijkheden voor meerdere talen en meerdere valuta's. Hiermee kunnen klanten prijzen en betalingen zien in hun eigen valuta en hun reservering in hun eigen taal bevestigen. Dit verhoogt het vertrouwen en vermindert de mogelijkheid van verwarring over de kosten.

Ontvang een Facebook 'Boek nu' knop

Facebook is erg belangrijk voor backpackers hostels, budgethotels en zelfstandige accommodatie. Met meer dan 2 miljard actieve maandelijkse gebruikers, en met 15-20% per jaar, moet het ook voor u belangrijk zijn. Ontvang een Facebook 'boek nu' knop en koppel deze aan je IWB Booking Engine. Als u hulp nodig heeft, kunnen we deze zelfs voor u installeren.

Houd je favoriete services en software van derden

In tegenstelling tot sommige providers, vereist Instant World Booking niet dat u onze baliesystemen, kanaalbeheerder of andere property management services gebruikt. We willen alleen dat u de winst verhoogt en geld bespaart door onze boekingsmodule te gebruiken. Instant World Booking werkt erg goed met systemen van derden. U kunt nog steeds al uw favoriete diensten en providers gebruiken.

Geen verplichting

Voor al onze booking engine-opties zijn er geen opstartkosten, geen betalingen en geen verplichting. Gebruik het wanneer je wilt.

Meer informatie over onze andere services voor hostels, appartementen en boetiekhotels.

Meer diensten

Al meer dan een decennium helpt Instant World Booking hostels en accommodaties zoals jij, door de winstmarges te vergroten en geld te besparen met een geavanceerde boekingsmodule op hun website. We hebben een paar artikelen uit ons archief gehaald. Deze artikelen zijn gepubliceerd in 2007 en dienen als een bewijs van onze lange levensduur en betrokkenheid bij het bedienen van klanten van onze booking engine:

Archiefartikel 1 - Eenvoudig online reserveren vanaf uw hostelwebsite - verzamel tot 100% betaling bij het boeken
Archiefartikel 2 - Hoe u zich nooit zorgen hoeft te maken over no-shows (als gasten niet komen opdagen in uw hostel) en annuleringen
Archiefartikel 3 - Accepteer creditcards rechtstreeks van de website van uw hostel