HostelTraveler.com - Få flere bestillinger og øk fortjenesten med en bestillingsmotor bygget spesielt for herberger og hoteller

Hvis du kan øke direkte bestillinger (bestillinger fra din egen nettside, Facebook-side eller andre sosiale medier) til et nivå som vil redusere kostnadene for eksterne bestillingsnettsteder og byråer med 35% -70%, vil du være interessert? Men hvordan kan du oppnå dette?

Responsive mobile booking motorer for backpacker herberger

IWBmob har svaret

Vi har introdusert IWBmob, en booking teknologi designet for å forbedre brukeropplevelsen for brukere av alle enheter. Dette sikrer at nesten alle besøkende på nettstedet ditt eller sosiale medier raskt og enkelt kan bestille vandrerhjem eller overnatting. Når ble den siste gangen du testet din nåværende bestillingsmotor eller nettside for å sikre at den fungerer på alle disse enhetene: en iPhone, Android-telefon, iPad, nettbrett, bærbar PC og flere dataskjermer som spenner fra 1024px til 2736px og mer?

  • Hvor mange potensielle kunder, og reservasjoner, mister du for hver ikke-støttet enhet?
  • Hvor mye går fortjenestemarginen på grunn av tapet av direkte bestillinger, mens du fyller sengene dine med online reisebyråer?
  • Bruker du bestillingssteder med provisjonsrenter i 12% -30% -området, eller bruker nettsteder med provisjoner på 8% eller mindre?

Før mobiltiden var ingen av disse spørsmålene viktig. Men nå er det viktig å vurdere mobil responsiv webdesign i ditt valg av nettsider og bookingmotorleverandører.

Så er din nåværende bestillingsmotor bygget med mobil responsivt webdesign? Mer enn 50% av kommersielt tilgjengelige bestillingsmotorer fungerer ikke konsekvent på alle enhetstyper. IWBmob gjør. Vi tilbyr en mobil-første design, noe som betyr at din bestillingsmotor vil reagere fleksibelt på alle typer datamaskiner og enheter, med vekt på mobile brukere. Tross alt er over 25% av verdensomspennende reisebestillinger gjort på mobile enheter. Og mobile bestillinger øker med en hastighet på 20% eller mer hvert år i mange land. Med IWBmob har du tillit til at du maksimerer bestillinger fra alle brukere.

IWBmob tilbyr denne tilliten, men ikke bare med feilfri ytelse på alle enheter. Det gir også store fordeler for kundene dine, spesielt brukere av mobile enheter, ved å gi den beste opplevelsen mulig. Vi overholder prinsipper som strømlinjeformer og forbedrer bestillingsprosessen. For brukere av vår nye bookingmotor overgår opplevelsen nesten ethvert moderne bestillingssted.

  • Ledende kant mobil estetikk
  • Ultra-responsivt grensesnitt
  • Strømlinjeformet brukeropplevelse

Ikke registrert ennå?
Kom i gang

Er ditt vandrerhjems bestillingssystem forstyrrende med din direkte bestillingsvekst?

Hvordan vet du? Kanskje ditt nåværende bestillingssystem er en av de mer sofistikerte. Kanskje det genererer reservasjoner. Men fremmer det de samme grunnleggende prinsippene som vil maksimere reservasjoner? Her er de første spørsmålene å spørre.

Når en gjennomsnittlig kunde besøker nettstedet ditt eller ditt bestillingssystem, gjenkjenner de umiddelbart hvordan du kan bestille med deg?

Responsive mobile booking motorer for backpacker herberger
Flyet cockpit conundrum

Øyeblikkelig gjenkjenning er svært viktig. Vi snakker om gjennomsnittlige besøkende på nettstedet ditt, ikke tekniske IT-fagfolk. For eksempel, hvis de ser på ditt bestillingsgrensesnitt på telefonen deres (liten skjerm), og de trenger å pause for å finne ut hva de skal gjøre neste gang, har bestillingssystemet allerede mislyktes. Dette kalles flyet cockpit conundrum. Bokningssystemleverandøren kan ha gjort en utmerket jobb med å skape et sofistikert verktøy, men kundene ønsker ikke raffinement. De tenker på ferie eller tur. De trenger bare enkelhet og sikkerhet. Hvis de stirrer på grensesnittet ditt, slik at det er dashbordet til et fly-cockpit, så går de raskt til andre steder å bestille. Du mister kunden og reservasjonen.

Når potensielle kunder besøker nettstedet ditt eller bestillingssystemet, blir de konfrontert med overbelastning av informasjon?

 Online mobile bestillinger for din backpacker hostel nettsted
Informasjonsoverbelastningen rammer

Besøkende på nettstedet ditt må kunne raskt navigere i bestillingsprosessen for å bekrefte reservasjonen. Når du bestiller motorer, presenteres flere kalendere på siden, fargerike avbildninger av alternativer, og mange trinn før du bekrefter en reservasjon, kalles dette overbelastning av informasjon. Det fører til forvirring og frustrasjon. Kalendere skal bare være synlige på siden når brukeren velger dem. Gjesten skal kunne bekrefte bestillingen på bare 3 - 4 klikk, maksimum. Gjennomsnittlige brukere vil ikke vade gjennom en lang rekke alternativer og valg, og passere gjennom flere trinn, bare for å komme til bekreftelsesknappen. Husk at disse er reisende som tenker på reisen, som bare vil reservere seg enkelt. Hvis de går gjennom grensesnittet ditt slik at det er et jobbsøknad, vil de raskt gå videre til andre nettsteder for å bestille. Du mister kunden og reservasjonen.

IWBmob løser disse problemene

Vår booking engine er optimalisert for vandrerhjem, hoteller, leiligheter og uavhengig innkvartering av alle typer. IWBmob sikrer at du vil maksimere fortjenestemarginen, og ikke miste direkte bestillinger.

Vår nye mobile første design er elegant og intuitiv.

IWBmob gir en strømlinjeformet og enkel bookingopplevelse for alle dine kunder. Gjennom omfattende undersøkelser og testing har vi løst problemene med overbelastning av informasjon og flyets cockpit conundrum. Vi har adressert alle de små detaljene. Selv e-postbekreftelsene dine gjester mottar inkluderer de samme designprinsippene, noe som er viktig for mobilbrukere.

Når potensielle kunder besøker nettstedet ditt, vil de bli lenger og føle seg tryggere med deg.

Du vil konvertere så mange nye besøkende til nettstedet ditt som mulig (konverteringer = reservasjoner). Med IWBmob vil de ikke bli avskrevet av ditt bestillingssystem, og bestille andre steder. Vi kan ikke overemphasize hvor viktig dette er. Sjekk ut våre demoer for å se hvordan IWBmob vil fungere på nettstedet ditt.

Ikke glem Facebook.

Hvis du ikke bruker IWBmob-bestillingsmaskinen på Facebook-siden din, mangler du en gratis metode for å øke eksponeringen din umiddelbart. Vi kan vise deg hvordan. Bare kontakt oss.

Reduser kostnadene for online bestillingsbyråer (OTA) med 35% -70%.

Når du maksimerer direkte bestillinger fra nettstedet ditt, minimerer du behovet for online bestillingsbyråer (OTA). IWBmob tar seg av det. Så, for å virkelig oppnå et løft i fortjenestemarginen, må du redusere kostnadene for eksterne reservasjoner fra online bestillingsbyråer. Med Hostel Traveler og vårt fellesskap på over 100 booking nettsteder, får du den laveste prisen for reservasjoner fra en global leder i online hostel bestillinger (for tiden 8% provisjon). Hvis du fortsatt betaler 12% -30% provisjoner for booking nettsteder, begynner du å trekke tilbake, og la oss gjøre jobben for deg.

Sjekk ut våre Demo-reservasjoner

Noen ganger er et bilde verdt tusen ord. Hver demo representerer et vandrerhjems hjemmeside. Disse demoene illustrerer kraften til en virkelig integrert bookingmotor på nettstedet ditt.

Demo # 1
Demo # 2

Power tip:  Velg en av våre innovative nettside design for ditt eget hotell nettside, eller kontakt oss om webdesign tjenester.

Lære mer