HostelTraveler.com - Registrer deg for å få flere øyeblikkelige bestillinger for ditt hostel. Lær hvordan våre tjenester kan hjelpe deg med lagerstyring, bookingmotorer, markedsføring av sosiale medier og søkemotoreksponering.

Registrer eiendommen din på HostelTraveler.com. Det er helt gratis! Våre tjenester passer perfekt til herberger, private leiligheter og rimelig overnatting av alle typer. Bli oppført og begynn umiddelbart å få online reservasjoner. Enten eiendommen din er stor eller liten, se din online eksponering øke som aldri før.

Arbeid med oss, melde deg på, registrere deg på vandrerhjemmet, har egenskapen din, har vandrerhjemmet ditt

Uansett hvordan du måler overskuddet, kan Instant World Booking øke avkastningen på investeringen (ROI) dramatisk. Dette er hvordan: Instant World Booking krever bare 8% provisjon for online reservasjoner, det laveste som er tilgjengelig i bransjen. Du vet sannsynligvis allerede at flertallet av online-tjenester krever minimum 12% -30%. Så selv om du bruker flere reisebyråer online, øker gevinstmarginen din med hver reservasjon du mottar fra HostelTraveler.com.

Kom i gang

En riktig utført markedsføringsstrategi kan øke vandrerhjemmet på vandrerhjemmet med hele 20% på et enkelt år. De elektroniske verktøyene du trenger inkluderer riktig lagerstyring, sosiale medier, økende 'kumulativ' eksponering for søkemotorer og reduserte online provisjonskostnader. Se de viktigste grunnene til at en gratis oppføring på Instant World Booking-nettverket får deg i gang med å nå disse målene:

Lære mer


Våre tjenester

Online bestilling

Få flere reservasjoner fra vårt globale markedsføringsnettverk. Øk gevinstmarginene med vår lave 8% provisjonsrate. Sammenlign med de fleste andre reservasjonssider som krever minst 12% -30%.

Booking motor

En bedre reservasjonsmotor tilpasset nettstedet ditt. Responsiv webdesign med IWBmob-teknologi. Lær mer om vår "beste økonomi" -garanti, og se demoer.

Kanalstyring

Oppdater tilgjengeligheten og prisene dine ett sted, mens du synkroniserer alle reservasjonskanalene dine samtidig. Ta kontakt med dusinvis av de viktigste bestillingssidene.

Spesielle og gratis tilbud

Nyhet for 2023! Vi tilbyr disse uovertrufne tilbudene til deg, vårt Hostel og Hotel-partnere. Men skynd deg! Disse tilbudene er bare tilgjengelige i en begrenset periode.

Video markedsføring for vandrerhjem og hoteller

Video øker kundenes engasjement, og kan føre til 50% raskere omsetningsvekst. Det kan også øke reservasjoner med 80% fra herberge nettsteder. Vi produserer rimelige videoer av vandrerhjemmet ditt.

Tilknyttede programmer Hostel markedsføring

Tilknyttet program

Tjen penger med nettstedet ditt. Bli med i et av våre tilknyttede programmer og tjene penger på trafikken på nettstedet ditt. Sjekk ut demoene våre, og kom i gang om så lite som 10 minutter.

Vandrerhjem Kjeder (Grupper)

For hostelkjeder og grupper av herberger tilbyr IWB tilpassede bestillingsløsninger. Med en kjedekonto kan du administrere alle eiendommene dine med bare en konto.

Link til oss

Tjen penger med enkle tilknyttede lenker. Bruk våre automatiserte lenker for å få kommisjoner om henvisninger, tilgjengelig for alle som har en webside eller en sosial mediekonto.