HostelTraveler.com - Înscrieți-vă pentru a obține mai multe rezervări instant pentru hostelul dvs. Aflați cum vă pot ajuta serviciile noastre cu gestionarea inventarului, cu motoarele de rezervare, cu marketingul social media și cu expunerea motorului de căutare.

Înregistrați-vă proprietatea pe HostelTraveler.com. Este absolut gratuit! Serviciile noastre sunt potrivite pentru pensiuni, apartamente private și cazare de toate tipurile. Obțineți lista și începeți imediat să câștigați rezervări online. Indiferent dacă proprietatea dvs. este mare sau mică, urmăriți creșterea expunerii online ca niciodată.

Lucrați cu noi, înscrieți-vă, înscrieți-vă pensiunea, prezentați-vă proprietatea, prezentați-vă pensiunea

Indiferent de modul în care măsurați profiturile, Instant World Booking-ul poate crește dramatic rentabilitatea investiției (ROI). Iată cum: Instant World Booking plătește doar comision de 8% pentru rezervări on-line, cel mai mic disponibil în industrie. Probabil deja știți că majoritatea serviciilor on-line percep un minim de 12% -30%. Deci, chiar dacă utilizați mai multe agenții de turism online (OTA), marja de profit crește cu fiecare rezervare pe care o primiți HostelTraveler.com.

Incepe

O strategie de marketing executată corect poate crește marja de profit a pensiunii dvs. cu până la 20% într-un singur an. Instrumentele online de care aveți nevoie includ gestionarea adecvată a inventarului, mediile sociale, creșterea expunerii motorului de căutare "cumulativ" și scăderea costurilor comisioanelor on-line. Consultați motivele de bază pentru care o înregistrare gratuită pe rețeaua Instant World Booking vă permite să atingeți aceste obiective:

Aflați mai multe


Serviciile noastre

Rezervări online

Obțineți mai multe rezervări din rețeaua noastră globală de marketing. Creșteți marjele de profit cu rata scăzută a comisionului de 8%. Comparați cu cele mai multe site-uri de rezervare care percep cel puțin 12% -30%.

Motor de rezervare

Un motor de rezervare mai bun personalizat pe site-ul dvs. Responsabil design web cu tehnologie IWBmob. Aflați mai multe despre garanția noastră "cea mai bună economie" și vedeți demo-uri.

Gestionarea canalelor

Actualizați disponibilitatea și tarifele într-un singur loc, în timp ce sincronizați simultan toate canalele de rezervare. Conectați-vă cu zeci de site-uri de rezervare cele mai importante.

Marketing video pentru pensiuni și hoteluri

Video crește implicarea clienților și poate duce la o creștere a veniturilor cu 50% mai rapidă. De asemenea, poate crește rezervările cu 80% din site-urile web ale hostelurilor. Producem clipuri video accesibile ale căminului tău.

Programe afiliate Hostelul de marketing

Program de afiliere

Câștigați bani cu site-ul dvs. web. Alăturați-vă unuia dintre programele noastre de afiliere și monetizați traficul de pe site-ul dvs. Verificați demo-urile noastre și începeți în doar 10 minute.

Hostel Lanturi (Grupuri)

Pentru lanturile de hostel și grupuri de pensiuni, IWB oferă soluții personalizate de rezervare. Un cont de lanț vă permite să gestionați toate proprietățile dvs. cu un singur cont.

Link către noi

Câștigați bani cu simple link-uri de afiliere. Disponibil pentru oricine care are un site web sau un cont de social media, utilizează link-urile noastre automate pentru a obține comisioane pentru recomandări.